Voorbereidingen Lentefeest
Zo vader zo zoon.
Eerst maar eens alle 'onderdelen' uit de doos halen en op de goede plaats leggen.
Scheidsrechter Van Tuil hield alles in de gaten.
De samenwerking tussen selectiespelers en A1-spelers was nog nooit zo goed.
Natuurlijk wachtte er de rit op de platte kar door het dorp.
Het vloeroppervlak nam zienderogen toe. Michel Hendrickx wilde al een optie nemen op deze vloer om op zondag op te spelen met daarnaast een bordje met de tekst "niet aanvallen s.v.p.".
Af en toe was het verschil duidelijk zichtbaar. De jongens links hadden het handboek wel gelezen, de twee talenten rechts niet. Volgens niet bevestigde berichten heeft Wim van Baal toen hij zag dat het veld zo onder handen werd genomen, in overspannen toestand de accommodatie verlaten. We verwachten zijn foto binnekort bij 'Opsporing Verzocht'.
Als je heel goed luisterde en iedereen even stil was, kon je Henk van de Bosch af en toe wat horen listelen. Ondanks dat Henk nog nooit een camping heeft betreden en ook niet bekend staat als regelmatige 'bungalowtentbouwer' wist hij wel raad met de onderdelen en mede door zijn aanwijzingen kwam alles op zijn pootjes terecht.
Gerrit Niessen maakte zich even kwaad en hopla, de vloer lag erin. Volgens Jos van de Kop moest dit vloerdeel toch ietsje naar rechts.
Kijk, dan komen de jonge honden pas goed los. Even de plunjezak uitpakken.
Nu nog even het zeiltje goed leggen. Een persoon vond het maar vreemd dat het zo moeizaam ging. Afkeurende blikken van de anderen waren zijn deel.
Ze hadden Cees Spek nog zo gewaarschuwd. Als je bij Teisterbanders een contract tekent, lees dan vooral de kleine lettertjes. Cees liet zich niet kennen en had als eerste dit onbekende onderdeel in elkaar gezet. Puzzelen kun je wel aan onze trainer overlaten.
Uiteindelijk was het dan zo ver. De tent kan morgen overeind worden gezet. Goed werk mannen!