Teisterbanders laat winst glippen
Buren opende al snel de score.

Donderdag 16 augustus 2007 speelde Teisterbanders een oefenwedstrijd tegen vierde klasser Buren. Na een 1-2 ruststand werd vlak voor tijd de winst weggegeven,
3-3.

Onder prima omstandigheden traden beide ploegen aan zonder enkele vakantiegangers, maar er stonden toch twee zeer representatieve teams op de mat. Buren opende na een hoekschop al snel de score, 0-1. De bezoekers uit Buren waren goed bij de les toen doelman Erik van der Weerd de bal na een schot recht vooruit bokste en een Buren aanvaller attent reageerde, 0-2. Teisterbanders vond slechts af en toe een gaatje in de Burense verdediging en had het aanvallend moeilijk. Toch werd het 1-2. Kevin Buijsrogge ging goed door op de vleugel en legde breed op Michel Hendrickx die goed naar de eerste paal kwam. Beide ploegen kregen wat kansjes, maar er werd voor rust niet meer gescoord.
Met na rust wat andere spelers binnen de lijnen bleven beide ploegen de aanval zoeken. De thuisclub leek wat meer aan te dringen en kwam op gelijke hoogte door Buijsrogge. Niet veel later had Jan van Mourik een goede actie in huis, maar stuitte op de doelman. Harmen van Rinsum was goed meegelopen, kapte een paar keer en schoot raak, 3-2. Vlak voor tijd kreeg Buren een hoekschop en doelman Bas Verkerk, die verder prima inviel, liet de bal los en het was alsnog raak via een Burenaar, 3-3.
Teisterbanders 2 oefende tegen Haaften 2 en Jos van de Kop scoorde het enige doelpunt voor de ploeg van Marcel Helderton. Zondag 19 augustus a.s. spelen Teisterbanders 1 en 2, beide thuis, de eerste bekerwedstrijd in de poule fase.