Teisterbanders blijft op 0-0 steken
Zondag 9 september 2007 speelde Teisterbanders de eerste uitwedstrijd van het seizoen. In Rijswijk trof het de plaatselijke S.C.R. en bleef in een boeiende wedstrijd
op 0-0 steken.

Vooraf was de vraag wat de 3-0 winst van Teisterbanders van vorige week en de 9-0 winst van S.C.R. waard waren. Al snel bleek dat beide ploegen elkaar aardig in evenwicht hielden en het was vooral spitsuur op het middenveld. Kansen waren er bijna niet te noteren. Kevin Buijsrogge leek even aan de aandacht van zijn bewakers te ontglippen, maar de bal werd hem net voor de voeten weggegleden. De thuisclub kreeg vlak voor rust een goede kans, maar de bal werd voorlangs geschoten. 
Na rust had Teisterbanders iets meer spelaandeel, maar dat kwam wellicht omdat S.C.R., al dan niet gedwongen, met meer man achter de bal speelde. Sjoerd Gubbels had voor rust nog wat moeite met zijn opponent, maar na rust herstelde hij zich goed. Samen met Martijn van Duren zorgde hij ervoor dat de S.C.R. spitsen bijna niet in het stuk voorkwamen. Ook omdat Floor van Gent de aanvoer naar de S.C.R. spitsen flink ontregelde. Van der Weerd moest nog een keer redding brengen op een goed ingeschoten bal. Met Vincent Steur voor de moegestreden Jurgo Niessen en Michel Hendrickx voor Buijsrugge probeerde trainer Cees Spek nog wat af te dwingen, maar dat lukt niet meer.