Teisterbanders na rust op dreef
Zondag 16 september 2007 heeft Teisterbanders de thuiswedstrijd tegen Rhelico pas
na rust beslist. Na een 2-1 ruststand, stond er na negentig minuten een 5-1 eindstand op het bord.

Teisterbanders trainer Cees Spek was duidelijk over het vertoonde spel van zijn ploeg in de eerste helft. "Er zat zand in de motor. De combinaties liepen niet. Het postitiespel was niet goed en de passes kwamen niet aan." Toch viel de eerste kans al snel te noteren. Thim Boera Soba passte goed in op Jan van Mourik, maar die had het vizier nog niet op scherp staan. Even later kon Michel Hendrickx het strafschopgebied ingaan en uithalen. Hij produceerde slechts een afzwaaier. Na ruim een kwartier was er een hoekschop voor nodig om de score te openen. Jurgo Niessen liet de bal bij de tweede paal neerploffen en Van Mourik liet zich door niemand stoppen en kopte raak, 1-0. Amper vijf minuten later kwam Rhelico op gelijke hoogte. Floor van Gent dacht gevaarloos terug te kunnen spelen op doelman Erik van der Weerd, maar hij had een Rhelico-speler over het hoofd gezien. Deze onderschepte de bal, omspeelde Van der Weerd en schoof de bal binnen, 1-1. Lang konden de gasten niet genieten van de treffer, want een minuut later stond er 2-1 op het bord. De Rhelico doelman werkte een terugspeelbal niet goed weg en Van Mourik pikte de bal op en boogde deze in het doel. Rhelico miste hierna nog een grote kans op de gelijkmaker.
Na rust had Teisterbanders slechts vijf minuten nodig om de stand naar 4-1 te tillen. Er werd goed druk gezet en er resteerde een Rhelico verdediger niets anders dan een terugspeelbal. De bal werd nu wel ver weggetrapt, maar Harmen van Rinsum pikte deze op en mikte deze van veertig meter in de kruising, 3-1. Enkele minuten later was Van Mourik de aangever en Bert-Jan van Veenendaal rondde af, 4-1. Hierna kwamen er kansen en toen Michel Hendrickx werd gevloerd, ging de bal op de stip. Terwijl iedereen klaar stond voor het nemen ervan, colsulteerde de arbiter zijn assistent uit Rumpt en legde de bal buiten het strafschopgebied. Vijf minuten voor tijd bleef de bal wel op elf meter liggen toen Van Veenendaal werd gevloerd. Van Mourik trof opnieuw doel, 5-1.