Teisterbanders naar dubbele cijfers
Zondag 30 september 2007 wist Teisterbanders het net tegen I.S.C. goed te vinden. Na een 3-0 ruststand werden na rust de dubbele cijfers bereikt, 11-0. Dit is echter niet de grootste overwinning uit de geschiedenis van de club.

Op 3 mei 1951 won Teisterbanders met 19-0 van Rumpt, een van de verenigingen die later opgingen in Rhelico. Recenter won Teisterbanders op 27 april 1969 met 10-0 van S.B.V. en op 14 september 2003 met 1-10 bij Raptim.
De wedstrijd tegen I.S.C. werd al snel open gebroken. Al in de vierde minuut bereikte Floor van Gent Kevin Buijsrogge. De aanvaller schoot in en trof de paal. In tweede instantie was het wel raak, 1-0. Een kwartier later was het weer raak. Van Gent breikte nu Jan van Mourik die voorzette en Buijsrogge nam de bal volley op de schoen, 2-0. Tien minuten later had Van Gent een goede actie in huis en rondde deze keer zelf af, 3-0. Tegenvaller was het geblesseerd uitvalen van Tony Lahey. Harmen van Rinsum was zijn vervanger.
Na de thee schakelde de ploeg van trainer Cees Spek nog een tandje bij en was het snel 4-0. Michel Hendrickx zette zelf een aanval op via Martijn van Duren, kwam weer in balbezit en haalde vanaf zestien meter uit. Een volgende treffer liet niet lang op zich wachten. Na enkele passes kwam de bal bij Bert-Jan van Veenendaal die scoorde. Enkele minuten later kwam de bal via Michel Hendrickx bij Van Veenendaal die de doelman trof. Thim Boera Soba was attent, pikte de bal op en zette voor. Van Mourik kopte feilloos in, 6-0. Bij deze stand werd Andries van Mourik gewisseld en kwam Vincent Steur in de ploeg. Die viel goed in. Hij gaf een steekpassje op Hendrickx die Buijsrogge tijdig aanspeelde, 7-0. Ook Harmen van Rinsum liet zien een goed steekpassje in huis te hebben en vond Hendrickx. Zijn voorzet werd door Bert-Jan van Rinsum hard ingeschoten, 8-0. Bij deze stand werd Van Gent gewisseld en kwam Jurgo Niessen in het veld. De 9-0 volgde snel. Hendrickx vond Van Mourik die op de doelman stuitte. Buijsrogge stond weer op de goede plek. De dubbele cijfers werden met een mooie treffer bereikt. Harmen van Rinsum zette op en kaatste met Hendrickx. Na de uithaal van Harmen van Rinsum belandde de bal onder de kruising, 10-0. Vijf minuten voor tijd ontving Buijsrogge bij de tweede paal de bal. Hij volgde eindelijk een advies van de trainer op en prikte de bal met een puntertje in het doel, 11-0.