Teisterbanders naar brilstand
Zondag 7 oktober 2007 speelde Teisterbanders in en tegen Zaltbommel. Mede door te veel slordigheden in het spel en de reddingen van de Zaltbommel doelman, bleef Teisterbanders op 0-0 steken.

Volgens afspraak werd het eerste kwartier druk gezet op Zaltbommel en dat leverde een goede kans op. Bert-Jan van Veenendaal ging een 1-2 aan met Harmen van Rinsum en gaf een voorzet. Jan van Mourik zette in, maar de doelman redde. De manier van spelen vergde veel kracht en Teisterbanders schakelde een tandje terug. Zaltbommel kwam beter in de wedstrijd, zonder dat doelman Erik van der Weerd in de problemen kwam. De bezoekers kregen een goede kans na een inworp van Jurgo Niessen. Van Mourik draaide weg bij zijn tegenstander en schoot in. De doelman redde wederom.
Ook na rust bleef Teisterbanders te slordig spelen en kwamen veel passes niet aan. Na een uur bereikte Van Veenendaal Kevin Buijsrogge die voorzette. Van Rinsum stuitte echter op de doelman. Hierna probeerde trainer Cees Spek met enkele (gedwongen) wissels de bakens te verzetten. Bert-Jan van Rinsum verving de aangeslagen Thim Boera Soba en Michel Hendrickx verving Niessen. Hendrickx viel goed in en kreeg enkele kansen. Zijn schoten gingen echter steeds voorlangs. Peter Rooswinkel kwam nog in de ploeg voor Van Veenendaal. Martijn van Duren leek de winnende treffer te gaan scoren. Hij haalde uit en de bal ging richting de kruising. De doelman tikte de bal voor de kruising weg.