Teisterbanders met oponthoud naar winst
Zondag 14 oktober 2007 leek de wedstrijd Opijnen tegen Teisterbanders niet door te kunnen gaan. De arbiter had zich wegens ziekte afgemeld. Toch werd er een vervanger gevonden en Teisterbanders won met 0-2.

Om 15:00 uur kon de wedstrijd eindelijk beginnen. Scheidsrechter Van Doesburg uit Haaften werd bereid gevonden om de leiding in handen te nemen. Teisterbanders was de betere ploeg en kreeg de eerste helft diverse goede kansen. Na tien minuten passte Jan van Mourik op Michel Hendrickx, maar die stuitte op de doelman. Enkele minuten later stuurde Martijn van Duren aanvoerder Bert-Jan van Veenendaal diep en hij trof de lat. Van Duren stond ook aan de basis van de volgende goede kans. Nu vond hij Hendrickx die voorzette, maar Van Mourik miste voor open doel. Na een half uur zette Harmen van Rinsum voor, maar Floor van Gent mikte de bal naast. Bij deze stand kreeg Opijnen een enorme kans. Nadat de bal werd onderschept, werd deze meteen naar voren getrapt en omdat Teisterbanders op één lijn speelde, was de aanvaller niet meer te achterhalen. Gelukkig had doelman Erik van der Weerd zijn beste redding van de middag in huis. Vlak voor rust bouwde Sjoerd Gubbels op via Van Mourik. Zijn pass bereikte Van Rinsum die goed inschoot, maar de doelman redde.
Na de thee duurde het tien minuten voordat de score werd geopend. Via Van Rinsum en Hendrickx kwam de bal bij Van Veenendaal die de bal onder de kruising mikte, 0-1. Een meer dan terechte voorsprong. Invaller Peter Rooswinkel stond aan de basis van de volgende kans, maar het schot van Van Rinsum werd gestopt. Opijnen was nog gevaarlijk uit een vrije trap, maar deze smoorde in de muur. Vlak voor tijd werd de wedstrijd eindelijk beslist. Gubbels breikte Hendrickx die langs zijn opponent glipte en ook de doelman omspeelde: 0-2.