Teisterbanders verslaat achtervolger
Zondag 28 oktober 2007 heeft Teisterbanders de thuiswedstrijd tegen Heerewaarden
met 3-0 gewonnen. Het was een belangrijk treffen tussen de nummers twee en drie van de ranglijst. De eerste periodetitel ging naar S.C.R. dan met 4-1 van M.E.C.'07 won.

De thuisclub begon goed en had de opdracht de toevoer tot de spits van Heerewaarden af te sluiten. Dat lukte en als hij toch aan de bal kwam, hielden Thim Boera Soba en Bert-Jan van Rinsum hem in toom. Binnen tien minuten werd het 1-0. De goed spelende Michel Hendrickx zette voor en Jan van Mourik rondde af: 1-0. Teisterbanders kreeg voor rust nog twee goede kansen. Boera Soba profiteerde van de ruimte die voor hem lag en kon alleen op de doelman afgaan, maar scoorde niet. Ook Kevin Buijsrogge kon alleen op de doelman afgaan, maar ook hij scoorde niet. Heerewaarden kreeg een kans door aarzelend optreden in de Teisterbanders verdediging, maar de bal werd over gekopt.
Na rust kabbelde de wedstrijd voort tot een kwartier voor tijd. Bert-jan van Veenendaal werd op de achterlijn hard aangepakt en de Heerewaarden verdediger kreeg de rode kaart. Tegen tien man sloeg de ploeg van trainer Cees Spek twee keer toe. Hendrickx kapte zijn tegenstander uit en weer kon Van Mourik scoren: 2-0. Tien minuten voor tijd was Hendrickx weer de aangever en dit keer scoorde Buijsrogge: 3-0. In de slotfase vielen Sjoerd Gubbels en jeugdspeler Dennis Jansen nog in voor Andries van Mourik en Bert-Jan van Rinsum.