Teisterbanders blijft tweede
Zondag 4 november 2007 heeft Teisterbanders met 0-3 bij Beesd gewonnen. In
een uitstekende eerste helft, werd vlak na het begin en vlak voor rust gescoord. Na rust ging het wat moeizamer, maar werd er toch nog een keer gescoord.

De wedstrijd was nog maar net begonnen of Teisterbanders opende de score. Harmen van Rinsum trok naar de linker flank en Kevin Buijsrogge en Michel Hendrickx trokken de verdedigers weg uit het centrum. Floor van Gent dook in het gat en werd op tijd aangespeeld. Hij ontvang de bal van Van Rinsum en schoof deze onder de doelman door, 0-1. De ploeg van trainer Cees Spek was hierna de betere ploeg en legde goed spel op de mat. Het leverde ook kansen op. Hendrickx had een goede actie in huis en zette voor. Jan van Mourik werd overgeslagen, maar Buijsrogge was net iets te gretig en miste de bal. De volgende kans was voor de opgerukte Martijn van Duren, maar zijn schot werd gestopt door de doelman. Er slopen wat slordigheidjes in het spel van Teisterbanders, maar er werden nog wel kansen afgedwongen.Van Mourik was de aangever en Hendrickx kwam alleen voor de doelman. Hendrickx omspeelde deze, maar was ter ver uit positie en zag geen kans meer om te scoren. Op slag van rust kreeg Teisterbanders een vrije trap. Van Gent legde de bal over iedereen heen op de stropdas van Bert-Jan van Rinsum. Hij controleerde de bal en stifte deze over de doelman heen, 0-2.
Na rust verving Thim Boera Soba de wat aangeslagen Bert-Jan van Rinsum en Tony Lahey ging rechtsback spelen. Beesd kende nu een sterke twintig minuten en doelman Erik van der Weerd moest vol aan de bak. Hij redde drie keer prima. Bij een van deze reddingen trof de bal via zijn hand de lat. De gasten kregen ook nog enkele kansen en hadden het beter uit moeten spelen. Van Gent liet een crosspass vetrekken naar Bert-Jan van Veenendaal die Hendrickx bereikte en hij zag de doelman redden. Buijsrogge stond aan de basis van de volgende kans. Zijn pass bereikte Van Veenendaal die de keuze had tussen zelf schieten of breed leggen. Hij schoot zelf en de bal ging naast. Vlak voor tijd viel toch de 0-3. Via Hendrickx en Buijsrogge kwam de bal bij Van Mourik en hij schoof de bal in het doel.