Teisterbanders bovenaan
Zondag 11 november 2007 heeft Teisterbanders de koppositie op de ranglijst overgenomen van S.C.R.. Teisterbanders won met 3-0 van Ophemert en S.C.R. verloor met 4-0 bij Rhelico. Een historische dag, want de ranglijst aanvoeren was slechts zelden weggelegd voor Teisterbanders.

Teisterbanders trad aan zonder aanvallers Michel Hendrickx (werk) en Kevin Buijsrigge (blessure) en kon ook geen beroep doen op Bert-Jan van Rinsum (blessure). Toch was de ploeg van trainer Cees Spek in de eerste helft de betere ploeg.  De openingstreffer viel na een minuut of tien. Floor van Gent nam een hoekschop en Jan van Mourik kopte tegen de lat. In tweede instantie kopte Bert-Jan van Veenendaal de bal achter de doelman, 1-0. De volgende kans kwam na een pass van Harmen van Rinsum, maar Van Mourik mikte over de reeds liggende doelman maar ook over de lat. Hierna viel Jurgo Niessen geblesseerd uit en viel jeugdspeler Dennis Jansen in. Toch viel de 2-0. Een Ophemert verdediger zag de bal afketsen op zijn scheenbeen en Van Gent pegelde de bal diagonaal via de binnenkant van de paal binnen. Hierna kreeg Ophemert een goede kans, maar de spits zag de bal voorlangs het doel van Erik van der Weerd rollen.
Na rust deed Ophemert weinig onder voor de thuisclub en trof een keer de lat. Teisterbanders had wel veel balbezit, maar kreeg slechts enkele kansen. Een kwartier voor tijd werd Tony Lahey gewisseld en kwam Peter Rooswinkel in de ploeg. Vlak voor tijd viel er toch nog een treffer. Van Gent nam een vrije trap en Van Rinsum legde de bal terug. Invaller Jansen miste de bal, maar Van Veenendaal scoorde wel: 3-0.