Teisterbanders leidt puntverlies
Zondag 18 november 2007 heeft Teisterbanders de koppositie op de ranglijst ondanks het puntverlies bij Rossum behouden. Zelf kwam Teisterbanders niet verder dan 1-1 en de achtervolgers lieten ook punten liggen.

Teisterbanders trad aan zonder Andries van Mourik en dat was de ploeg wel aan te merken. Toch speelde het team van trainer Cees Spek een goede eerste helft en kwamen er ook kansen. Jan van Mourik draaide goed weg bij zijn tegenstander, maar zijn voorzet was te hard en Bert-Jan van Veenendaal kon zijn hoofd net niet tegen de bal zetten. Een kwartier later had van Mourik eenzelfde actie in huis, maar nu was zijn voorzet te hoog om door Van Veenendaal te kunnen worden ingekopt. Vijf minuten later viel toch de 0-1. Michel Hendrickx kon vanaf de flank naar binnen trekken en prikte de bal in de korte hoek. Meteen daarna bezorgde Harmen van Rinsum de bal uit een vrije trap bij Van Mourik, maar die kopte over. Hendrickx had hierna een goede voorzet in huis, maar Peter Rooswinkel trof een op de doellijn staande verdediger. Floor van Gent bereikte Van Mourik die Hendrickx alleen voor de doelman zette. Net toen hij de bal wilde liften, gooide een polletje roet in het eten.
Na rust was het bij Teisterbanders allemaal wat minder. Tony Lahey moest worden gewisseld en Dennis Jansen viel in. Rooswinkel ging hierdoor als voorstopper spelen. De bezoekers kregen nog wel twee kansen. Na een combinatie tussen Van Mourik en Hendrickx, schoot Van Gent de bal langs de doelman precies op een op de lijn staande verdediger. Van Rinsum kaatste hierna met Thim Boera Soba en de doelman redde. Vlak voor tijd was er een scrimmage voor het Teisterbanders doel. Doelman Erik van der Weerd tikte de bal tegen de paal en toen ontstond er een scrimmage en er klonk een fluitsignaal: strafschop. Die werd benut: 1-1. Hierna kon een Rossum speler nog alleen op het doel afgaan, maar Van der Weerd redde uitstekend. Hierdoor heeft Teisterbanders de eerste seizoenshelft afgesloten als koploper zonder nederlaag.