Teisterbanders boekt benauwde zege
Zondag 27 januari 2008 kwam Teisterbanders na de winterstop voor het eerst in actie voor de competitie in Rumpt tegen Rhelico. Zonder te kunnen overtuigen werd uiteindelijk een 0-1 overwinning uit het vuur gesleept.

Op een matig bespeelbaar veld, kwamen vele passes niet aan. Daar hadden echter beide ploegen last van. Na een kwartier kreeg Nichel Hendrickx de eerste kans, maar hij tilde de bal over de lat. Vijf minuten later nam Harmen van Rinsum een vrije trap. Jan van Mourik ontving de bal en scoorde, maar de treffer werd afgekeurd. Na een half uur werd de wedstrijd vijf minuten onderbroken wegens een onenigheidje tussen de scheidsrechter en de trainer van Rhelico. Vlak voor rust kreeg Teisterbanders een volgende kans. Bert-Jan van Veenendaal passte op Sjoerd Gubbels, maar zijn inzet werd gestopt.
Na rust kozen de bezoekers sneller voor de lange bal, maar dat leverde nog niet veel op. Na een uur verving Kevin Buijsrogge Gubbels. Buijsrogge viel goed in, maar miste na een voorzet van Michel Hendrickx. Tien minuten later kwam Thim Boera Soba in de ploeg voor Tony Lahey om wat meer dreiging over de flank te krijgen. Dit pakte goed uit, want een pass van Boera Soba kwam bij Floor van Gent. Die stuurde Van Mourik diep, die de bal controleerde deze onder de doelman doorschoof, 0-1. Vijf minuten voor tijd werd het bijna nog gelijk. Boera Soba kopte te zacht terug en een Rhelico speler mikte uit een scherpe hoek de bal over doelman Erik van der Weerd. De bal viel echter net achter de lat op het doel.