Meisjes MB1 van start
Vooraf vast even 'bijbeppen'.

Voor aanvang van de wedstrijd was de spanning bij onze meiden al duidelijk voelbaar.
Zo'n eerste wedstrijd in de competitie! Ze begonnen zeer goed, ze waren fel en verbeten in de strijd. Tricht kreeg weinig kansen door een juiste verdediging van onze kant. De eerste kans van ons belande helaas op de lat. Tricht kwam met de schrik vrij.
Net voor de rust kwam Tricht op voorsprong 0-1.
De meiden hebben de rust goed benut en trainer Toon Vogelzang heeft de juiste instructies weer gegeven. In de tweede helft volgen er wat wissels en we bleven steeds druk uitoefenen op de helft van Tricht. Dit mocht helaas geen doelpunt afdwingen.
De conditie ging bij onze meiden parten spelen en Tricht maakte daar gebruik van en scoorde nog twee keer. Eindstand 0-3, tegen een vereniging die al langer aan de weg timmert daar waar het om vrouwen / meisjesvoetbal gaat . Het was een leuke en boeiende eerste wedstrijd de trainer en supporters zijn dan ook trots op deze meiden!