Teisterbanders koploper af
Zondag 10 februari 2008 liep Teisterbanders tegen de eerste competitienederlaag op.
S.C.R. won met 0-1 in Kerk-Avezaath en is de nieuwe koploper.

De ploeg van trainer Cees Spek had last van zenuwen, want de eerste de beste vrije bal werd lukraak over de zijlijn getrapt. S.C.R. was beter bij de les. Al na twee minuten ging een speler op rechts goed door en zette de bal voor. In twee instanties schoot de andere spits van dichtbij raak, 0-1. De volgende kans was ook voor de gasten, maar de bal werd hard voorlangs geschoten. De thuisclub ging hierna wat onbezonnen aanvallen. Met weinig overleg, veel passes die niet aankwamen en ballen die onder ze schoen doorschoten leverde dat vooralsnog weinig op. Na twintig minuten kwam er toch een goede kans. Uit een voorzet van Bert-Jan van Veenendaal kopte Kevin Buijsrogge bij de tweede paal over. Amper vijf minuten later kwam de volgende kans. Richard Verbeek, legde breed op Van Veenendaal, maar hij mikte de bal over het lege doel. S.C.R. zag een kopbal nog een over het doel van doelman Erik van der Weerd gaan en tot de rust gebeurde er niet veel meer.
Na rust viel Teisterbanders met meer overleg aan. S.C.R. vond het wel best en verdedigde met man en macht. Voor de thuisclub was er amper doorkomen aan, maar de eerste goede kans kwam al snel. Buijsrogge zette na een actie voor, maar Van Veenendaal tikte van dichtbij voorlangs. Tien minuten later nam Verbeek een hoekschop en kopte Van Veenendaal goed in. De S.C.R. had echter zijn beste redding van de middag in huis en keerde de bal. Een volgende kopbal van Van Veenendaal ging net over. Met Dennis Janssen voor Bert-Jan van Rinsum wil de Spek de bakens verzetten. Janssen viel goed in en in de laatste tien minuten kreeg Teisterbanders nog enkele kansen. Jan van Mourik kopte net over. Harmen van Rinsum leek de gelijkmaker te scoren, maar mikte uit een vrije trap tegen de lat. Met een wedstrijd minder en drie punten minder staat Teisterbanders nu op de tweede plaats op de ranglijst.