Teisterbanders loopt weer averij op
Zondag 17 februari 2008 liep Teisterbanders wederom averij op. Dit keer was de nummer drie op de ranglijst, Waalkanters, op bezoek en werd er niet gescoord, 0-0.

Foto: Teisterbanders - Waalkanters Jan van Mourik in duel met een tegenstander. Foto: William Hoogteyling

Na het verlies van de afgelopen week tegen S.C.R., stond er weer een moelijke wedstrijd op het programma. Dit keer kwam Waalkanters op bezoek, een ploeg die iedere week beter lijkt te gaan spelen. Teisterbanders begon goed. Floor van Gent schoot goed in, maar de Waalkanters doelman redde. Aan de andere kant was het ook bijna raak. De aanvoerder schoot uit de draai in en doelman Erik van der Weerd tikte de bal onder de lat vandaan. Vervolgens waren beide ploegen aan elkaar gewaagd en kregen beiden geen grote kansen meer.
Na rust had Teisterbanders meer initiatief, zonder echt te kunnen overtuigen. Michel Hendrickx was in de ploeg gekomen voor Richard Verbeek. Rond het verstrijken van het eerste uur kregen de gasten twee kansen uit counters. De verdediging hield echter stand. Halverwege de tweede helft stoomde Andries van Mourik op en werd door twee tegenstanders opgevangen. Een fluitsignaal bleef uit. Hendrickx ging door, maar zag de doelman redden. De voor Floor van Gent ingevallen Sjoerd Gubbels was dichtbij een treffer, maar hij 'vergat' zijn hoofd tegen de bal te zetten. Het bleef oppassen voor de spitsen van Waalkanters en tien minuten voor tijd kon een van de twee op Van der Weerd afgaan. Deze redde met de punt van de schoen. In de slotfase viel Dennis Janssen nog in voor Thim Boera Soba.