Teisterbanders weet weer wat winnen is
Zondag 24 februari 2008 speelde Teisterbanders de uitwedstrijd bij I.S.C. en na een een mindere serie werd er dit keer weer eens gewonnen, 0-4.

Na verlies en een gelijkspel werd het voor Teisterbanders weer eens tijd om te winnen. De uitwedstrijd bij hekkensluiter I.S.C. moest hiertoe toch voldoende kansen bieden. Na de eerste kans voor de thuisclub, sloeg Teisterbanders binnen tien minuten twee keer toe. Bij de eerste treffer schoof Andries van Mourik goed in en kaatste met Jan van Mourik. Hierna volgde een pass op de reeds gestartte Kevin Buijsrogge die de doelman passeerde, 0-1. Twee minuten later passte Bert-Jan van Veenendaal in op Jan van Mourik. Deze vond Harmen van Rinsen die de bal controleerde in en de kruising joeg, 0-2. De bezoekers bleven domineren, maar de I.S.C. doelman redde een paar keer goed. Net voor het eerste half uur verstreken was, kreeg Teisterbanders een vrije trap. Jan van Mourik nam plaats achter de bal en mikte deze in de verre hoek, 0-3. Hierna werd Andrie van Mourik uit voorzorg gewisseld en kwam Bert-Jan van Rinsum in de ploeg.
De tweede helft bleef Teisterbanders de aanval zoeken en op aangeven van Thim Boera Soba trof Michel Hendrickx de paal. Na een uur werden er nog twee wissels toegepast. Sjoerd Gubbels kwam in de ploeg voor Boera Soba en Dennis Janssen verving Van Veenendaal. Twintig minuten voor tijd speelde Buijsrogge diep op Hendrickx die het alleen voor de doelman afmaakte, 0-4.