Als de lente komt .....
In de derde week van april staat het voetbal voor even op de tweede plaats bij voetbalvereniging Teisterbanders! Veel leden van de vereniging weten dan al waar we het over hebben. Het is dan namelijk weer tijd voor het Lentefeest. Het Lentefeest vindt dit jaar plaats op 18, 19 en 20 april. De commissie is weer hard aan het werk om van dit Lentefeest weer een groot succes te maken!

Programma
Het programma van de 32e editie is veranderd ten opzichte van vorig jaar en de jaren ervoor. De vrijdagavond staat niet meer in het teken van de Dancemuziek, maar in het teken van de Nederpop. Het programma bestaat uit drie volwaardige livebands namelijk Ellen ten Damme, van Dik Hout en de BZB (voorheen Band zonder Banaan).
Foto: Ellen ten DammeEllen ten Damme is bekend van de ‘vrienden van amstel live’, waar het ook dit jaar weer een groot feest was. Ellen ten Damme richt zich nu op een zeer succesvolle theatertour, maar komt tussendoor de Lentefeesttent plat spelen. De organisatie hoopt dat ze haar befaamde handstand ook op het lentefeestpodium zal doen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Foto: Van DikhoutVan Dik Hout is één van de meest bekende bands van Nederland. Iedereen kent de hit ‘Stil in Mij’ welke onlangs is uitgeroepen als beste Nederlandse song. 
 
 
 
 
 

Foto: BZBDe BZB staat bekend om haar live-optredens. Deze optredens zijn altijd vol energie en een waar spektakel om te zien. Tijdens het Lentefeest zullen ze hun nieuwe show ten gehore brengen. 
 

Foto: Gordon & JolingZaterdag 19 april zal een Hollands hitfestijn worden. Het Lentefeest is trots dat Gerard Joling en Gordon zullen optreden. Deze mannen hebben geen introductie nodig en zullen de zaal helemaal gek maken!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Foto: Jeroen van den BoomVerder staat nieuwkomer Jeroen van der Boom op het lentefeestpodium. Inmiddels heeft hij al twee nummer 1 hits op zijn naam staan en ziet het ernaar uit dat hij een grote ster gaat worden. Dries Roelvink zal ook een bezoek nemen aan de tent. Hij is bekend van de hits; Maria Magdalena, Ik kom eraan en Ik ben de man uit je doktersroman. Verder treedt aanstormend talent Jeffrey Kuipers op in de tent. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Op de zondag is er traditiegetrouw de braderie en de rommelmarkt. In de tent zullen een aantal optredens plaatvinden. ’s Ochtends zullen de Boemeltjes en de A.G.A. optreden. ‘De Boemeltjes’ is een band van mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. De plaatselijke jazzvereniging A.G.A. zal hierna haar kunsten vertonen op het podium. 
’s Middags zullen er verschillende optredens zijn in de tent. Zo zullen Feest DJ Matthew, Michel Enders, Just-Alex en Addie Timmermans een optreden verzorgen. Verder treedt de Amstel Live Coverband op. 

Het lentefeestweekend belooft dus weer een groot spektakel te worden!

Voorverkoop
Kaarten zijn vanaf nu te koop bij de bekende voorverkoopadressen of via de website van het Lentefeest (www.hetlentefeest.nl).
Graag tot ziens op het Lentefeest!

Vrijwilligers
Het Lentefeest kan niet bestaan zonder haar vrijwilligers. Alle eventuele opbrengsten van het Lentefeest zijn voor de voetbalvereniging. Schroom je dus niet en help de commissie met het invullen van de laatste vrijwilligers. De commissie is op zoek naar vrijwilligers voor de op- en afbouw van de feesttent. Hier staat tegenover dat je een entreekaart krijgt voor een feestavond naar keuze! Aanmelden kan via de mail (sander@hetlentefeest.nl) of telefonisch op 06-18589044. Je kunt natuurlijk ook één van de commissieleden aanspreken:
Sander Voerman
Mariska Wellner
Jeroen Graven
Bart Karsijns
Roos van Gent
Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking!