Teisterbanders wint, maar loopt toch averij op
Zondag 2 maart 2008 stond voor Teisterbanders de inhaalwedstrijd tegen M.E.C.'07 op het programma. De wedstrijd werd met 0-1 gewonnen, maar twee rode kaarten zorgden voor een zure nasmaak.

Zonder Andries van Mourik begon Teisterbanders aan de wedstrijd die al enkele malen was afgelast. De bezoekers begonnen prima en de eerste grote kans viel al binnen tien minuten te noteren. Na een hoekschop kopte Sjoerd Gubbels prima in, maar de doelman redde. Vijf minuten later floot de scheidsrechter af en hij toonde Michel Hendrickx de rode kaart. De aanvaller zou tijdens het losrukken van een tegenstander zijn elleboog hebben gebruikt. Vreemd, want Hendrickx doet normaal gesproken geen vlieg kwaad. Teisterbanders besloot wat terug te zakken, maar MEC'07 wist zich geen raad met de man meer situatie waardoor Teisterbanders toch weer aan combineren toe kwam. Floor van Gent kreeg nog een goede kans, maar de bal ging net naast.
Na rust kwam Teisterbanders met een man minder niet in de problemen en was het aan de eigen slordigheid te danken dat er weinig tot geen kansen kwamen. Na bijna een uur kwam de bal uit een inworp bij Harmen van Rinsum. Hij behield het overzicht en legde breed op Kevin Buijsrogge die de bal langs de keeper schoof, 0-1. Met Thim Boera Soba voor Tony Lahey probeerde trainer Cees Spek wat bakens te verzetten. Een kwartier voor tijd was Teisterbanders dichtbij een tweede treffer. Van Gent schoot in, maar via een verdediger en de paal kwam de bal in handen van de op de grond liggende doelman. In blessuretijd werd op Buijsrogge van achteren een overtreding gemaakt. Buijsrogge reageerde impulsief en kreeg ook een rode kaart. Zijn tegenstander kwam met een gele kaart goed weg. Hendrickx en Buijsrogge zijn automatisch geschortst voor de volgende wedstrijd en zullen daarna ook nog enkele wedstrijden ontbreken. Als het tegen zit, komen ze de rest van het seizoen niet meer in actie. Dit kon Teisterbanders nog wel eens flink op gaan breken.