Zeer geslaagde avond
Vrijdag 21 maart 2008 was waren vrijwilligers binnen Teisterbanders, sponsoren, lokale bestuurders en andere belangstellenden uitgenodigd om nader kennis te maken met Teisterbanders. Ook voor de doorgewinterde Teisterbandersleden waren er toch enkele nieuwe wetenswaardigheden. Speciale gastspreken van deze avond was Hans Kraaij sr. Al met al een zeer geslaagde avond.

Foto: Vrijwilligers bij Teisterbanders

Het motto van deze avond.
Foto: Vrijwilligers bij Teisterbanders Hans Kraaij sr. in gesprek met Dhr. Hompe, wethouder ruimtelijke ordening in de gemeente Buren.
Foto: Vrijwilligers bij Teisterbanders Janus van de Kop, lid van de vrijwilligerscommissie, opende de avond wegens ziekte van de voorzitter. Links dagvoorzitter Ed van Tuil en mede commissielid Hennie van Baal.
Foto: Vrijwilligers bij Teisterbanders André Denekamp beet het spits af. Als voorzitter van de jubileumcommissie die belast is met de organisatie van de feestelijkheden in het kader van het zestigjarig bestaan in 2009, gaf hij een toelichting om de te verwachten festiviteiten.
Foto: Vrijwilligers bij Teisterbanders Technisch jeugdcoördinator Erik van der Weerd gaf een toelichting op het jeugdplan van Teisterbanders met zowel een prestatieve richting als een recreatieve richting.
Foto: Vrijwilligers bij Teisterbanders Bart Karsijns gaf als voorzitter van de Lentefeestcommissie een uiteenzetting over het programma van het 32e Lentefeest.
Foto: Vrijwilligers bij Teisterbanders Sander Voerman, lid van de Lentefeestcommissie, hield een betoog over de te verwachten ontwikkelingen met betrekking tot het Lentefeest. Professionalisering neemt hierin een prominente plaats in.
Foto: Vrijwilligers bij Teisterbanders De in groten getale opgekomen belangstellenden luisterden aandachtig.
Foto: Vrijwilligers bij Teisterbanders Na de pauze nam Hans Kraaij sr. het woord.
Foto: Vrijwilligers bij Teisterbanders Met hier en daar een kwinkslag, kreeg hij ook de lachers op zijn hand.
Foto: Vrijwilligers bij Teisterbanders Voor de oud trainer van o.a. Ajax en Feijenoord was het gebruik van een flip-over bekend werk.