Teisterbanders wint en loopt in
Maandag 24 maart 2008 heeft Teisterbanders goede zaken gedaan. Opijnen werd in Kerk-Avezaath met 2-0 verslagen en koploper S.C.R. verloor met 0-2 van Rossum.

Foto: Teisterbanders - Opijnen

Teisterbanders kon geen beroep doen op twee aanvallers en had daarom de opstelling wat aangepast. Voor het spelbeeld maakte dit allemaal niets uit, want opponent Opijnen werd veelal op eigen helft teruggedrongen. Floor van Gent kreeg binnen tien minuten de eerste kans en het was meteen raak. Hij onderschepte de bal en speelde Jan van Mourik in. Deze stuitte op de doelman en uit de scrimmage die ontstond, schoot Van Gent uit een scherpe Hoek raak. Amper vijf minuten later zette Sjoerd Gubbels Van Mourik voor de doelman, maar het schot was te zwak om de doelman te kunnen passeren. Een kwartier later passte Van Mourik op Van Gent die goed inschoot, maar de doelman redde. Gubbels kon daarna alleen op de doelman afgaan, maar hij zag geen kans om te scoren. Vlak voor rust ging de bal na een schot van Van Gent maar net naast de kruising. Dennis Jansen verving nog net voor de thee Van Mourik. 
Na de pauze bleef Teisterbanders aandringen, maar ook nu was de passing vaak onnauwkeurig en was de afronding mager. Martijn van Duren probeerde het eens van afstand en eindelijk raakte eens iemand de bal vol. De bal ging net naast. Bert-Jan van Veenendaal trof de vuisten van de doelman. Hierna verving Peter Rooswinkel Vincent Steur. Twintig minuten voor tijd viel de beslissing. Harmen van Rinsum haalde van afstand uit en met een stuit verdween de bal in de beneden hoek, 2-0.