Teisterbanders omzeilt lastige klip
Zondag 30 maart 2008 heeft Teisterbanders een lastige klip omzeilt. Heerewaarden werd op eigen veld met 0-2 verslagen.

Teisterbanders trainer Cees Spek had een oplossing gevonden voor de personele problemen en dat bleek na de openingsfase goed uit te pakken. De eerste kans was voor de thuisclub, de nummer drie op de ranglijst. Bij een hoekschop kwam een aanvaller naar de eerste paal, maar zijn kopbal ging over. Teisterbanders had het antwoord snel klaar. Na een 1-2 tussen Harmen van Rinsum en Bert-Jan van Veenendaal, zette de laatste voor en kwam Sjoerd Gubbels net te kort om in te kunnen tikken. Vijf minuten later was Van Veenendaal wederom de aangever, maar nu schoot Floor van Gent naast. Een kwartier daarna had Bas Manders een goede actie in huis en Gubbels kopte uit zijn voorzet de bal net naast. Gubbels was even later dichtbij de openingstreffer. Bert-Jan van Rinsum glipte langs twee man en zette voor. Gubbels zag zijn kopbal via de doelman en de paal naast gaan.
Na rust ging Harmen van Rinsum wat dieper spelen en dat had al snel succes. Van Veenendaal vond Van Rinsum die twee man uit kapte en de bal onder de doelman doorschoof, 0-1. Twintig minuten later kon Van Rinsum alleen op de doelman afgaan, maar deze redde. Meteen daarna kreeg Heerewaarden een goede kans, maar door de bal uit de beneden hoek te tikken voorkwam doelman Erik van der Weerd de gelijkmaker. Een kwartier voor tijd viel de voortijdige beslissing. Na een hoekschop van Van Gent had Gubbels met een kopbal eindelijk succes, 0-2.