Teisterbanders ontsnapt en is weer koploper
Zondag 6 april 2008 is Teisterbanders in de thuiswedstijd tegen Beesd ontsnapt aan puntverlies. Op hangen en wurgen werd met 2-1 gewonnen en voert Teisterbanders de ranglijst weer aan.

Een kans voor Teisterbanders die geen treffer opleverde.

Teisterbanders begon zeer slecht en stond binnen een minuut op achterstand. Na een crosspass gleed Martijn van Duren uit en een Beesd speler kon doorlopen en de bal langs doelman Erik van der Weerd schuiven, 0-1. Dit was de eerste tegentreffer voor Teisterbanders sinds de wedstrijd van 10 februari 2008 tegen S.C.R.. Hierna volgden binnen een kwartier drie kansen op de gelijkmaker. Een schot van Harmen van Rinsum werd gestopt door de doelman. Bas Manders kon alleen op de doelman afgaan, maar schoot tegen hem op. Bij de volgende kans had Michel Hendrickx na een prima actie ook een goede voorzet in huis en de volley van Harmen van Rinsum werd door de doelman weggestompt. Zonder echt goed te spelen, werd Beesd teruggedrukt op de eigen speelhelft, maar echte kansen kwamen er voor de rust niet meer voor de thuisclub. Een scenario als dat van de wedstrijd tegen S.C.R. leek zich te herhalen. Op slag van rust werd een goede kans voor de gasten nog onschadelijk gemaakt.
Na rust kwam bij Teisterbanders Richard Verbeek in de ploeg voor Sjoerd Gubbels. Binnen vijf minuten viel de gelijkmaker. Bert-Jan van Veenendaal nam een vrije trap en bij de tweede paal schoot Harmen van Rinsum hard in. Wederom redde de doelman, maar hij liet de bal los en Hendrickx schoot alsnog in, 1-1. Twee minuten later werd Verbeek ingespeeld en hij draaide weg bij zijn tegenstander. HIj schoot echter te gehaast in en de bal ging naast. Vijf minuten later viel toch de 2-1. Tony Lahey onderschepte een pass en legde de bal achter de Beesd verdediging. De stuiterende bal werd door Verbeek over de uitgekomen doelman gelift en verdween in het doel. Teisterbanders drukte niet door, maar zakte helemaal weg. Beesd geloofde in de eigen kansen en viel aan. Er kwamen ook kansen, maar die leverden niets op. Een kwartier voor tijd voorkwam Van der Weerd met een goede redding een treffer. Pas de laatste tien minuten werden de spitsen weer bereikt, maar Hendrickx en Van Gent zagen geen kans de wedstrijd voortijdig te beslissen. Na het laatste fluitsignaal was de opluchting bij de ploeg van Cees Spek groot.