Teisterbanders speelt matig, maar wint wel
Zaterdag 19 april 2008 is Teisterbanders aan duur puntverlies ontsnapt. De wegens het Lentefeest vooruitgeschoven uitwedstrijd tegen Ophemert werd pas in de laatste tien minuten beslist, 0-2.

Teisterbanders had al binnen twee minuten gewaarschuwd moeten zijn. Een pass werd onderschept en de stevige Ophemert spits pikte de bal op. Hij schermde deze goed af en kreeg een vrije schietkans. De bal ging echter voorlangs. De bezoekers hadden het antwoord snel klaar. Sjoerd Gubbels werd ingespeeld en kaatste op Floor van Gent. Hij schoot, maar de bal eindigde tegen de buitenkant van de paal. Teisterbanders speelde te slordig om het de thuisclub echt lastig te kunnen maken. Na ruim een half uur kreeg Ophemert een tweede grote kans. Na gepruts in de verdediging, kon een van de spitsen doorgaan, maar hij schoot alleen voor doelman Erik van der Weerd hard over.
Na rust verving Kevin Buijsrogge Tony Lahey, maar het veldspel bleef matig. Het was wel meer éénrichtingsverkeer dan voor rust, maar de eindpass bij Teisterbanders kwam slechts zelden aan. Toch viel er na tien minuten een kans te noteren. Buijsrogge bereikte Michel Hendrickx, die de bal over de doelman heen tilde, maar op de lat zag eindigen. Buijsrogge zelf zag tien minuten later een inzet via de doelman en de lat over het doel verdwijnen. Hierna kreeg Ophemert twee enorme kansen. Een invaller schoot voorlangs en de aanvoerder trof de vuisten van Van der Weerd. Bij Teisterbanders verving Richard Verbeek Bert-Jan van Veenendaal. Nog een spits erbij. Negen minuten voor tijd viel toch de bevrijdende 0-1. Via diverse schijven kwam de bal bij Sjoerd Gubbels. Die leek te veel tijd te nemen, maar de geplaatste bal ging via de hand van de op de grond liggende doelman over de doellijn. De vreugde was groot. In blessuretijd kreeg Thim Boera Soba kramp in beide benen en Vincent Steur was zijn vervanger. Nadat Verbeek een voorzet gaf, smoorde de bal en Hendrickx prikte de bal met zijn linker been via de paal tegen het net, 0-2.
Drie zwaarbevochten punten in een van Teisterbanders niet beste wedstrijd. Indien S.C.R. morgen verliest van Rhelico, is Teisterbanders kampioen. Vanavond eerst maar eens een feestje bouwen op het Lentefeest.