Wim ziet Abraham
Op 17 juni 2008 is Wim van Baal 50 jaar geworden. Omdat Wim veel voor Teisterbanders doet, werd er een plan bedacht om deze dag niet ongemerkt voorbij te laten gaan. 

Wim wist helemaal van niets af maar werd verrast s'morgens door de versiering van zijn fietsenzaak door zijn maatje Piet Hensen. Nou dacht Wim "ben ik de dag toch aardig doorgekomen". Helaas voor hem was dat te vroeg gedacht. Wim werd verrast door een tiental personen die hem onthaalden met een sirene van de politie en een aantal mensen in het oranje gestoken fietsers. 
Nu werd onze Wim omgedoopt tot toppertje in een Teisterbanders shirt. Hij kreeg een oranje fiets en moest volgen. Daar de route door de stad liep sloten op diverse plaatsen steeds meer fans van Wim zich aan in de stoet richting Kerk Avezaath.
Daar aangekomen stond er voor onze Wim een heerlijk buffet klaar en een heerlijk biertje waar hij zichtbaar van genoot met zijn vrienden en vriendinnen.
Met het gevolg dat omstreeks 20:00 uur er steeds meer mensen zich bij dit feestje aansloten, en ook konden genieten van het voetbal wat Nederland tentoonstelde tegen Roemenie.

Foto: Wim van Baal ziet Abraham.
De versieringen lieten iets aan duidelijkheid te wensen over.
Foto: Wim van Baal ziet Abraham. Wim kreeg een shirt met opdruk uigereikt.Foto: Wim van Baal ziet Abraham. Duidelijk waar het om ging..
Foto: Wim van Baal ziet Abraham. Op de fiets mee naar Kerk-Avezaath.
Foto: Wim van Baal ziet Abraham. En niet alleen.
Foto: Wim van Baal ziet Abraham. De stoet werd onderweg steeds langer.
Foto: Wim van Baal ziet Abraham. Voor iedereen dikke pret.
Foto: Wim van Baal ziet Abraham. Op de thuisbasis even poseren voor de groepsfoto.
Foto: Wim van Baal ziet Abraham. En er werd een feestje gebouwd.
Foto: Wim van Baal ziet Abraham. Ceremoniemeester Bart Karsijns naast het feestvarken Wim van Baal.