Oefenwinst voor Teisterbanders
Zondag 17 augustus 2008 speelde Teisterbanders de tweede oefenwedstrijd in de
voorbereiding. Alem werd in Alem met 2-4 verslagen.

Dennis Jansen haalt uit, maar treft de binnenkant van de paal.

Teisterbanders begon goed aan de wedstrijd en kreeg al snel een grote kans. Michel Hendrickx zette voor en Dennis Jansen trof de binnenkant van de paal. Na een minuut of twintig kreeg Teisterbanders een hoekschop. Alem werkte weg en de spits kon diepgaan en scoren, 1-0. Vijf minuten later haalde Tony Lahey vanaf de middenstip uit en de doelman kon de bal net over de lat tikken. Floor van Gent trof even later de vuisten van de doelman. Alem was doeltreffender en schoot tien minuten voor rust de 2-0 tegen de touwen na opnieuw een geslaagde counter. Vijf minuten voor rust deed Teisterbanders wat terug. Lahey nam een vrije trap en Bill Hekert kopte in, 2-1.

Na rust kwamen er diverse andere spelers in de ploeg en binnen drie minuten viel de gelijkmaker. Kevin Buijsrogge kaatste met Richard Verbeek en uit de kluts verdween de bal via de doelman in het doel, 2-2. Teisterbanders het het betere van het spel, maar haalde niet het niveau van de eerste helft van afgelopen dinsdag.
Twintig minuten voor tijd kwam Peter Rooswinkel wederom goed op en na een kaats volgde de voorzet. Jan van Mourik tikte de bal via de paal in, 2-3. Tien minuten voor tijd kwam de 2-4 op het bord. Bert-Jan van Rinsum liet de bal van zijn schoen vertrekken en de bal verdween bovenin de winkelhaak, 2-4.