Teisterbanders debuut niet volledig
Het debuut van Teisterbanders in de vierde klasse was zondag 7 september 2008 helaas onvolledig. Wegens een blessure van de scheidsrechter, werd de wedstrijd bij R.K.T.V.C. na 25 minuten in de eerste helft gestaakt bij een 0-1 stand.

Teisterbanders begon goed aan de wedstrijd en kreeg de eerste kans. De laatste man van R.K.T.V.C., wilde de bal uitverdedigen, nadat deze uit het strafschopgebied was gewerkt maar Thim Boera Soba (nota bene zijn broer) pikte hem de bal af en zette voor. Jan van Mourik stond oog-in-oog met de doelman en stiftte de bal in het doel, 0-1. Ook de volgende kans was voor de bezoekers. Bert-Jan van Veenendaal passte op Jan van Mourik. Deze zag de doelman iets te ver voor zijn doel staan, maar de bal miste hoogte en kon toch worden gepakt. De spits van de thuisclub kreeg ook een kans, maar doelman Erik van der Weerd kon simpel redden. Toen Jan van Mourik in het strafschopgebied wilde uithalen, werd hij gehaakt en de bal kwam bij Dennis Jansen. Hij werd door een tegenstander gevloerd. Er volgde een fluitsignaal en Teisterbanders dacht een een strafschop. Het was helaas het laatste fluitsignaal van de middag van Dhr. Swinkels die met een knieblessure de wedstrijd moest beëindigen. Het is nu aan de tuchtcommissie om te beslissen wat er gaat gebeuren, omdat ongeacht de reden van staken dit altijd eerst bij de tuchtcommissie komt.