Teisterbanders loopt tegen eerste nederlaag op
Zondag 21 september 2008 heeft Teisterbanders de eerste competitienederlaag opgelopen. B.Z.S was in Beusichem met 3-0 te sterk.

Teisterbanders was de eerste helft niet bij de les. B.Z.S. was feller in de duels, won vaak de 'tweede bal' en was balvaardiger. Teisterbanders speelde de bal te vaak te snel diep. Dat alles kostte veel kracht. De eerste kans was wel voor de bezoekers. Michel Hendrickx passte op Dennis Jansen die een goede voorzet gaf. De doelman tikte de bal tegen de lat. Kevin Buijsrogge en Jan van Mourik stonden in het doelgebied, maar de doelman kon alsnog redding brengen. Nadat het eerste halve uur er bijna opzat, kwam B.Z.S. op voorsprong. Teisterbanders dacht de bal te hebben opgeruimd, maar deze werd op het middenveld verloren, voorgezet en bij de tweede paal ingekopt, 1-0. Doelman Erik van der Weerd redde nog een keer goed met de voet op een hard schot.
Na rust speelde Teisterbanders, met Peter Rooswinkel voor Dennis Jansen, beter. Er werden meer duels gewonnen, er werd beter bijgesloten en de bal werd voorin langer vastgehouden. Het leverde meer dreiging op, maar slechts enkele kansen. Na bijna een uur schoof Martijn van Duren goed in en uit zijn voorzet kopte Bert-Jan van Veenendaal al vallend maar net naast. Tien minuten later werd er op het middenveld balverlies geleden. Binnen vier, vijf balcontacten werd de bal bij de tweede paal ingeschoten, 2-0. Met Cees Arisse voor Floor van Gent in de ploeg, werd Andries van Mourik doorgeschoven naar het middenveld. Dat leverde niets op en vijf minuten voor tijd sloeg B.Z.S. opnieuw toe. Van Duren kopte de bal terug op Thim Boera Soba die de bal miste en oog-in-oog met Van der Weerd rondde een B.Z.S. aanvaller af, 3-0.