Teisterbanders thuis onderuit
Zondag 28 september 2008 heeft Teisterbanders de thuiswedstrijd tegen S.C.R. met 1-2 verloren en zakt hierdoor ver weg op de ranglijst.

Teisterbanders trof in S.C.R. een ploeg die in tegenstelling tot de thuiswedstrijd van vorig seizoen niet massaal voor het eigen doel ging liggen, maar nu duidelijk meer aanvallende intenties had. Het eerste waarschuwingsschot volgde al snel en doelman Erik van der Weerd redde. Na ruim tien minuten was het toch raak. De bal werd niet goed weggewerkt en vanaf een meter of zestien werd de bal ingeschoten, 0-1. Teisterbanders gooide nu de schroom van zich af en ging beter spelen. De eerste kans volgde al snel. Floor van Gent gaf een steekballetje op Kevin Buijsrogge, maar hij stuitte op de doelman. Van Gent haalde even later zelf uit na een corner en de bal ging net naast. De volgende kans liet niet lang op zich wachten. Van Gent ging richting doel en legde de bal breed op Bert-Jan van Veenendaal. De vlag ging omhoog en een fluitsignaal volgde. Weg kans. De verdiende treffer viel toch. Richard Verbeek passte op Buijsrogge en nu schoot hij wel raak: 1-1. Tot de rust bleef Teisterbanders de betere ploeg, maar dat werd niet in de score uitgedrukt.
Ondanks de waarschuwingen van trainer Cees Spek in de rust, was Teisterbanders na rust niet meteen bij de les. Yarin Bauw verving na rust Verbeek. Na een uur was de organisatie niet op orde en profiteerden de gasten. Bij een voorzet liepen de verdedigers naar de eerste paal en bij de tweede paal hadden drie S.C.R. spelers de hoek voor het uitzoeken: 1-2. De voor Dennis Jansen ingevallen Peter Rooswinkel stond meteen aan de basis van een goede kans. Hij speelde in en na een kaats met Buijsrogge schoot Van Gent in. De bal werd op de doellijn verwerkt tot hoekschop. Cees Arisse verving twintig minuten voor tijd Sjoerd Gubbels, maar ook dat leverde niets op. Teisterbanders speelde met te weinig overleg en de thuisnederlaag was een feit.