Teisterbanders verrast nummer twee
Zondag 5 oktober 2008 heeft Teisterbanders een uitstekende prestatie geleverd door de nummer twee, O.S.C.'45 in Den Bosch met 3-4 te verslaan. Voorwaar een prestatie van formaat.

O.S.C.'45 is net als Teisterbanders een promovendus van afgelopen seizoen. De ploeg uit Den Bosch promoveerde via de nacompetitie naar de vierde klasse. Dat werkte kennelijk als een magneet, want de secretaris van de Bosschenaren zag menig overschrijvingsformulier passeren. Al met al beloofde het een lastige middag te worden voor de ploeg van trainer Cees Spek. Meevaller was het weer fit zijn van Bill Hekert.
In de eerste helft ontspon zich een gelijkopgaande strijd. De thuisclub beschikt in Roy Netten over een echte doelpuntenmachine, maar Martijn van Duren en Sjoerd Gubbels hadden de spits aardig onder controle. Deze speler voorkwam in de nacompetitie tegen Rossum van het seizoen 1997 - 1998 met enkele treffers dat Teisterbanders promoveerde. Voordat het eerste half uur was verstreken, sloeg Teisterbanders toe. Van Duren verstuurde een crosspas, Hekert controleerde de bal en schoof deze onder de doelman door, 0-1. Vijf minuten later stond Dennis Jansen aan de basis en nu viel de geplaatste van Hekert op het dak van het doel. Floor van Gent krulde een vrije trap goed om de muur, maar de doelman redde. De thuisclub kreeg het laatst kwartier voor rust drie grote kansen. Nadat doelman Erik van der Weerd al twee keer had moeten redden, ging een spits met Thim Boera Soba in zijn rug op Van der Weerd af, meer deze redde uitstekend.
Na rust drong O.S.C.'45 aan, maar verder dan de rand van het strafschopgebied liet Teisterbanders de tegenstander niet komen. Kevin Buijsrogge onderschepte rond de middenlijn de bal, passeerde twee man en omspeelde ook de doelman, 0-2. Bij deze stand volgde opnieuw een kans. Jan van Mourik werd naar buiten gedwongen door de doelman en Hekert schoot uit de rebound net naast. Op het uur kreeg de thuisclub een strafschop na een duw van Boera Soba, 1-2. Tony Lahey verving hierna Boera Soba en Peter Rooswinkel kwam in het veld voor Jansen. De thuisclub had meer balbezit, maar Teisterbanders scoorde. Hekert ging diep en vond bij de tweede paal Van Mourik die glijdend de 1-3 scoorde. Michel Hendrickx viel in voor de moegestreden Buijsrogge. Zes minuten voor tijd kreeg de thuisclub een vrije trap. De bal ging via de muur omhoog, viel voor de voeten van een Boscche spits en die maakte het knap af, 2-3. Drie minuten later kwam Teisterbanders weer op voorsprong. Hekert onderschepte een pass en gaf een steekpassje op Van Mourik die met een puntertje van grote afstand de doelman passeerde, 2-4. In blessuretijd werd het nog spannend toen drie verdedigers een voorzet niet konden voorkomen en Netten inkopte, 3-4. Verder liet Teisterbanders het niet komen en werd een geweldige teamprestatie beloond met een overwinning.