Teisterbanders in restant langs Tielenaren
Zondag 19 oktober 2008 speelde Teisterbanders het restant van 63 minuten uit van de wedstrijd bij R.K.T.V.C., die eerder wegens een blessure van de scheidsrechter was  gestaakt. Het werd een doelpuntrijk uur, waarin Teisterbanders het meeste scoorde, 3-5.

Met de 0-1 voorsprong (doelpunt Jan van Mourik) op zak, begon de wedstrijd met een scheidsrechtersbal op de middenstip. Teisterbanders speelde de bal richting de R.KT.V.C. verdediging. Deze speelde de bal rond en de doelman werd aangespeeld. Hij trapte over de bal heen en Van Mourik kon de bal in het lege doel schuiven, 0-2. Hier had Teisterbanders kennelijk niet op gerekend, want hierna was het even zoeken binnen de lijnen. De thuisclub had meer balbezit, maar werd niet echt gevaarlijk. Na ongeveer twintig minuten was het tijd voor de rust.
Na de thee was de eerste goede kans voor de bezoekers. Martijn van Duren gaf een crosspass en Bill Hekert kwam alleen voor de doelman die de bal klemvast pakte. Enkele minuten later sloeg een R.K.T.V.C. spits de bal uit de handen van doelman Erik van der Weerd en kreeg een gele kaart. Hij mopperde wat en kreeg een tweede gele kaart en Teisterbanders speelde met een man meer. De volgende kans was voor de ploeg van trainer Cees Spek. Uit een vrije trap van Hekert, tikte Van Mourik de bal in, maar de doelman kon met de vingertoppen de bal stoppen. In de tegenaanval, tikte Dennis Jansen in het strafschopgebied een speler aan en de bal ging op de stip. Jansen kreeg zijn tweede gele kaart en kon ook vertrekken. De strafschop werd benut en zo stond het 1-2. Teisterbanders was niet bij de les en vijf minuten later viel de gelijkmaker. De bal werd ingeschoten en vlak voor het doel nog geraakt. Buitenspel of niet, de treffer telde, 2-2. De bezoekers waren nu kennelijk wakker en gingen weer beter spelen en uit een mooie aanval viel de 2-3. Hekert werd ingespeeld, draaide om zijn as en haalde uit. De bal belandde tegen de paal en rolde buiten het strafschopgebied. Bert-Jan van Veenendaal was attent en mikte de bal alsnog in de verre hoek. Bij een volgende aanval zette Kevin Buijsrogge voor en schoot Van Mourik over. Hierna werd Buijsrogge vervangen voor Michel Hendrickx. R.K.T.V.C. bleef gevaarlijk bij spelhervattingen en een kwartier voor tijd viel hieruit de gelijkmaker. De bal werd in het strafschopgebied gebracht en werd niet goed weggewerkt. Vanuit een scherpe hoek werd de bal alsnog binnengeschoten, 3-3. Over het gehele veld werd één-tegen-één gespeeld en Teisterbanders speelde dit het beste uit. Nadat Hekert de doelman had zien redden, viel negen minuten voor tijd de 3-4. Hendrickx werd op de rechter flank aangespeeld en gaf een afgemeten voorzet op Van Mourik die bij de tweede paal diagonaal inkopte. Vier minuten later gaf Rooswinkel een mooie voorzet en kopte Van Mourik weer in. Via de paal verdween de bal weer in het veld. In de laatste minuut van de officiële speeltijd zag de scheidsrechter de bal tegen een hand komen van een R.K.T.V.C. verdediger en de bal ging op de stip. Van Mourik schoot onberispelijk raak, 3-5. In de toegevoegde tijd kreeg de aanvoerder van de Tielenaren nog een orde kaart voor een onbesuisde overtreding.