Teisterbanders wint bij hekkensluiter
Zondag 26 oktober 2008 speelde Teisterbanders tegen de ploeg die op de laatste plaats van de ranglijst stond, Jan van Arckel. Na een voorspong bij rust, viel de beslissing pas in de laatste tien minuten en Teisterbanders won: 1-4. 

Trainer Cees Spek kon geen beroep doen op Floor van Gent, Tony Lahey en Michel Hendrickx, maar kon toch een goed efltal binnen de lijnen brengen. De bezoekers kwamen in Ammerzoden al snel op voorsprong. Peter Rooswinkel opende op Kevin Buijsrogge en deze glipte langs zijn opponent. Zijn voorzet ging over iedereen heen, maar Cees Arisse was attent en pikte de bal op. Hij mikte de bal bij de tweede paal tegen de touwen, 0-1. De thuisclub speelde gedurfd, want het was man-tegen-man over het hele veld. Na een kwartier viel de tweede treffer. Na een overtreding op Jan van Mourik, volgde een vrije trap. Bill Hekert nam plaats achter de bal en schoot deze hard langs de muur in de door de doelman verdedigde hoek: 0-2. De thuisclub gooide wat extra fysiek in de strijd en uit de uittrappen van de doelman kon de bal altijd wel een keer 'verkeerd' vallen. Dat gebeurde en Martijn van Duren gleed uit en tikte een aanvaller aan: strafschop. Doelman Erik van der Weerd was kansloos: 1-2. 
Na een uur werd Dennis Jansen vervangen door Sjoerd Gubbels die goed inviel. Een kwartier voor tijd haalde Hekert hard uit en de bal eindigde tegen de buitenkant van de paal. De wedstrijd lag vervolgens een tijd stil, wegens een blessure van een speler van Jan van Arckel. Het zag er in eerste instantie slecht uit, maar bleek uiteindelijk mee te vallen: een gevalletje kramp. Voor de laatste fase van de wedstrijd kwam Bert-Jan van Rinsum op de ploeg voor Rooswinkel. De bevrijdende 1-3 viel na een uittrap van Van der Weerd. Buijsrogge controleerde de bal en schoof deze langs de doelman. Met Richard Verbeek voor Hekert, viel ook nog de 1-4. Thim Boera Soba zette aan voor een rush en ging prima door. Hij mikte de bal in het strafschopgebied over de doelman. Een mooie beloning voor de speler zelf en de ploeg. Door deze overwinning staat Teisterbanders nu derde op de ranglijst.