Teisterbanders speelt voor tweede maal gelijk
Zondag 2 november 2008 speelde Teisterbanders voor de tweede maal deze competitie gelijk. Tegen G.V.V. stond na ongeveer negentig minuten een 1-1 eindstand op het bord.

G.V.V. was een tegenstander die niet te onderschatten viel, maar op een of andere manier ging Teisterbanders niet met de juiste instelling het veld in. De passing was onnauwkeurig, balaannames waren niet altijd goed en er werd veel onnodig balverlies geleden. Dit alles leverde dan ook geen goede wedstrijd op, omdat de bezoekers hier niet van profiteerden. Bij de eerste de beste geslaagde aanval, kwam Teisterbanders toch op voorsprong. Floor van Gent passte in op Bill Hekert die het overzicht behield en de kruisende Kevin Buijsrogge aanspeelde. De spits bleef kalm en schoof de bal onder de doelman door, 1-0. Slechts vijf minuten kon de thuisclub op de voorsprong leunen. Uit een vrije trap werd de bal bij de eerste paal gebracht en ingetikt, 1-1. Na ruim een half uur schoof Andries van Mourik goed in en kaatste hij met Jan van Mourik. Kevin Buijsrogge ontving de bal, maar uit een scherpte hoek stuitte hij op de doelman.
Na rust kreeg G.V.V. drie grote kansen. Bij de eerste werd de bal over gekopt en bij de volgende twee redde doelman Erik van der Weerd uitstekend. Een kwartier voor tijd kreeg Teisterbanders een kans. Martijn van Duren passte op de voor Peter Rooswinkel ingevallen Bert-Jan van Rinsum, maar zijn voorzet werd door Jan van Mourik naast gekopt. Inmiddels had Tony Lahey Sjoerd Gubbels vervangen en was Michel Hendrickx in het veld gekomen voor Buijsrogge. Hierna leidde een administratieve fout van de scheidsrechter een tumultueuze fase in. De scheidsrechter gaf de nr. 12 van G.V.V. een gele kaart. De nr. 12 stond al in zijn boekje, maar dat was een speler van Teisterbanders. "Twee keer geel is rood" moet de scheidsrechter gedacht hebben en de speler van G.V.V. kreeg onterecht de rode kaart. Dit leidde tot een woordenwisseling en toen de vader van de G.V.V. speler over de omheining stapte, werd hij verzocht weer terug te gaan. Dat deed hij, om vervolgens weer terug te keren en elftalleider Mars van Mourik hardhandig beet te pakken. Toen stonden er even meer dan alleen de 22 spelers in het veld en de scheidsrechter zei: "Ik zie het niet meer zitten en stop ermee." En moesten nog tien minuten worden gespeeld. De scheidsrechter wilde uiteindelijk wel verder, maar slechts vijf minuten en niet meer. In die vijf minuten kreeg Teisterbanders vier kansen om de wedstrijd alsnog te beslissen. Na een voorzet van Bert-Jan van Veenendaal leek Jan van Mourik te twijfelen tussen meteen schieten of eerst aannemen. Hij koos voor het laatste en de bal ketste van zijn schoen in de handen van de doelman. Hierna gaf Thim Boera Soba twee keer een voorzet. Eerst kopte Van Veenendaal voorlangs en bij de volgende kans kopte Hekert net naast. Bij de laatste kans miste de doelman een voorzet, maar Jan van Mourik was te verrast om te kunnen profiteren.