MB1 naar brilstand
Zaterdag 15 november 2008 kwamen de MB1 van Teisterbanders in actie in Maurik tegen M.E.C.'07 MB1 en de wedstrijd eindigde zoals deze begonnen was: 0-0.

De meisjes van Teisterbanders waren in de eerste helft zeker een stuk sterker maar het kwam maar niet tot een doelpunt.
De tweede helft had een zorgelijk kijkende coach het niet voor het zeggen en de
aanvallen werden steeds scherper maar het doel was maar niet te vinden. Na een klein foutje van de keeper kwam de thuisclub bijna op voorsprong.
De speeltsters werden wat feller, maar helaas zelf in de laatste minuut uit een hoekschop ging de bal er maar niet in. Meiden ga zo door er is nog niets verloren. Het gaat zeer goed en jullie komen er wel!!!