Teisterbanders thuis onderuit
Zondag 16 november 2008 heeft Teisterbanders thuis wederom niet kunnen winnen. Sterker nog. Maliskamp won door een doelpunt tien minuten voor tijd met 0-1.

Trainer Cees Spek werd geconfronteerd met twee spelers die te laat waren voor de wedstrijdbespreking en moest zijn elftal dus aanpassen. In de eerste helft hielden de ploegen elkaar aardig in evenwicht, maar de beste kansen waren voor Teisterbanders. De goede opbouw zorgde ervoor dat na een kwartier Martijn van Duren een voorzet kom geven en Bert-Jan van Veenendaal nam de bal ineens op de pantoffel. De Maliskamp doelman kon met een uiterste krachtsinspanning redding brengen. Na ruim een half uur zette Vincent Steur voor en kopte Jan van Mourik terug op Dennis Jansen. Die stond geheel vrij, maar haalde toch uit in plaats van door te lopen en schoot net over. Maliskamp werd ook een keer gevaarlijk, maar Tony Lahey greep net op tijd in en verijdelde zo een goede kans voor de bezoekers. Op slag van rust kaatste Van Duren met Jansen en Van Duren haalde hard uit. Via de vingertoppen van de doelman belandde de bal tegen de paal en Van Mourik schoot in tweede instantie over.
Met na rust Thim Boera Soba en Bill Hekert in de ploeg voor Sjoerd Gubbels en Steur, had Teisterbanders veel balbezit. Goede kansen leverde dit niet op. Er werd te veel door het centrum gespeeld en dat was niet gevaarlijk. In hun poging dat gaatje wel te vinden, gingen te veel spelers uit de organisatie lopen en dat maakte het er niet beter op. Tien minuten voor tijd leed Teisterbanders op het middenveld balverlies. Na een voorzet kwam de bal via enkele benen bij de Maliskamp spits die scoorde, 0-1. Een slotoffensief van Teisterbanders leverde niets meer op.