Teisterbanders weer met lege handen
Zondag 30 november 2008 speelde Teisterbanders in Kerkdriel tegen D.S.C. en verloor de wedstrijd eigenlijk al in de eerste tien minuten toen de thuisclub twee keer scoorde. De tweede helft was beter, maar de eindstand was 3-0.

Trainer Cees Spek kon alle strijdplannen al snel in de prullenbak deponeren. Bij D.S.C. zat een nieuwe trainer op de bank en die zag zijn spelers zeer gemotiveerd beginnen. De bezoekers misten het heilige vuur en kregen de rekening gepresenteerd. Al na twee minuten kwam na een voorzet een speler goed voor zijn tegenstander en was het raak, 1-0. In de tiende minuut zat er ruis op de verbinding tussen doelman Erik van der Weerd en Bert-Jan van Veenendaal en kopte de spits de bal in de verre hoek, 2-0. Hierna gebeurde er tot de rust niet veel meer voor beide doelen.
Met Thim Boera Soba voor Dennis Jansen, probeerde Spek zijn ploeg weer op gang te brengen. Dat lukte aardig. Teisterbanders had het betere van het spel, maar slaagde er niet in om kansen af te dwingen. De schrik was groot toen Kevin Buijsrogge bij een poging de bal via een sliding bij een medespeler te krijgen, geblesseerd raakte. Zijn lichaam draaide, maar zijn been bleef staan. Het liet zich slecht aanzien, maar na een bezoek aan de huisartsenpost bleek er niets gebroken of gescheurd te zijn. Sjoerd Gubbels was zijn vervanger en deze viel goed in als spits. Hij was een goed aanspeelpunt en kaatste goed. Halverwege de tweede helft kreeg Teisterbanders eindelijk een kans. Na een door Michel Hendrickx genomen hoekschop kopte Gubbels voorlangs en was er bij de tweede paal niemand attent om de bal in te tikken. Peter Rooswinkel verving Floor van Gent. D.S.C. besliste de wedstrijd toen na een vrije trap Cees Arisse zijn tegenstander even uit het oog verloor en de bal bij de tweede paal via diverse carambolages uiteindelijk in het doel verdween, 3-0. Teisterbanders zal weer eens punten moeten gaan pakken, want de achtervolgers komen dichterbij.