Teisterbanders speelt gelijk
Zondag 7 december 2008 speelde Teisterbanders de eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft. Thuis was R.KT.V.C. de tegenstander en na winst in de eerste ontmoeting dit seizoen, was de eindstand nu 1-1.

De Tielenaren hadden de afgelopen week gewonnen en er zat een nieuwe trainer op de bank. Dat motiveerde kennelijk de spelers, want de bezoekers hadden het betere van het spel. Bij Teisterbanders haalden diverse spelers hun normale niveau niet. Ook in de opbouw ging het herhaaldelijk mis. Vijf minuten voor rust werd een teruggekaatste bal onderschept, werden twee Teisterbanders verdedigers uitgespeeld en de bal onder doelman Erik van der Weerd doorgeschoven, 0-1. Teisterbanders kon voor rust geen enkele goede kans noteren.

Cees Arisse haalt voor Teisterbanders uit op doel van RKTVC-keeper Roy Roodenburg. De bal verdween naast. De promovendus uit Kerk-Avezaath hield gisteren op eigen terrein het bezoekende RKTVC uit Tiel.op een gelijkspel. foto Raphaël Drent

Na de thee kwamen bij de thuisclub Bill Hekert en Peter Rooswinkel in de ploeg voor Sjoerd Gubbels en Tony Lahey. Dit leverde enkele omzettingen op en Teisterbanders kwam wat beter in het spel. De beste kansen waren echter voor de bezoekers. Van der Weerd moet een keer redden en een keer werd de bal net overgekopt. Bij de derde kans werd de bal voor open doel naast geschoten. Vijf minuten voor tijd viel de gelijkmaker. Andries van Mourik nam snel een vrije trap op Martijn van Duren. Zijn voorzet werd half weggewerkt en Floor van Gent stortte zich voor de bal. Jan van Mourik mikte de bal vervolgens over de doelman, 1-1. Cees Arisse nam na een hoekschop de bal ineens op de schoen, maar de bal werd voor de lijn geblokt. Michel Hendrickx leek Teisterbanders alsnog aan de winst te helpen. Hij ging goed door en kapte zijn tegenstander uit. Hij gleed net iets weg en zag de meegelopen Arisse over het hoofd. Hij probeerde het zelf, maar dat leverde niets op.