F1 in de zaal
Maandag 29 december 2008 kwam Teisterbanders F1 in actie tijdens het grote Tielse zaalvoetbaltoernooi. Er werd geen wedstrijd gewonnen, maar de spelers zijn lekker bezig geweest.

Foto: Teisterbanders F1 in zaal

Teisterbanders  -  R.K.T.V.C.    0  -  0.
Dit was een spannende doelpuntloze wedstrijd. Er werd leuk gevoetbald. Goed combinatie spel. Keeper Sam verrichtte een paar goede reddingen en de voorhoede vergat doelpunten te maken.

Theole  -  Teisterbanders .  1  -  1.
Verdedigend ging het aardig goed. In de derde minuut was het Danée, die de bal van de doellijn wist te halen. Echter in de vijfde minuut was het toch Theole dat van af rechts wist te scoren. Hierna werd Teisterbanders wat sterker. In de zevende minuut werd er van uit de achterhoede een goede aanval op gebouwd, waaruit Deiner na een mannetje gepasseerd te hebben, de gelijkmaker wist te scoren.

Teisterbanders  -  Focus'07. 0  -  2.
Als ze deze wedstrijd zouden winnen, dan zou de mogelijkheid bestaan om zich te plaatsen voor een finale plaats. Helaas voor Teisterbanders speelde Focus'07 een sterke partij en wisten Sam tweemaal te passeren, ondanks dat Sam een goede partij stond te keepen.

S.C.Z.  -  Teisterbanders.  1  -  0.
In deze wedstrijd had Teisterbanders wel het betere spel, maar wist niet te scoren. In de zesde minuut scoorde de midvoor van S.C.Z. 1  -  0. Wat Teisterbanders ook probeerde het lukte gewoon niet om een doelpunt te scoren.

De Teisterbanders spelers mogen terug kijken op een goed georganiseerd en geslaagd toernooi van Play Station en de wedstrijden zien als een goede voorbereiding van de nieuwe competitie.