Van de voorzitter
                                                                                                                        15 februari 2009

Van de Voorzitter,

Vanmorgen bereikte mij het bericht dat wederom het totale programma voor de senioren van Teisterbanders was afgelast. Tijd om onze leden even bij te praten over de laatste ontwikkelingen bij onze club. 

Ondanks de recessie hebben de Jubileum èn de Lentefeest commissie hun plannen uitgezet om een succesvol 2009 te realiseren voor onze leden.

Als voorzitter van onze club ben ik dan ook bijzonder dankbaar en wil ik bij deze zowel de Jubileum als de Lentefeest commissie hiervoor bedanken.

Het is nu zaak om met al onze inzet er ook een succesvol financieel jaar van te maken.

Op bestuurlijk vlak zijn wij op dit moment met de Gemeente in gesprek om onze accommodatie voor de toekomst te optimaliseren. Denk hierbij aan: kleedkamers, velden, veiligheid.
Eind maart zal onze samenwerking met de Rabobank worden bekrachtigd met het plaatsen van een elektronisch scorebord. 

Vanuit de technische commissie kan ik u melden dat er hard wordt gewerkt om een technisch beleidsplan voor de komende jaren neer te zetten. In dat plan worden, onder andere, het samenstellen en functioneren van begeleidingsteams van A en B selecties senioren en van de A1 junioren. 
Ook voor onze jeugdelftallen B tot en met E is het jeugdbestuur bezig met het optimaliseren van begeleiders/trainers enz. voor de komende jaren.

Zoals u kunt lezen uit bovenstaande zijn vele mensen druk doende om de toekomst veilig te stellen voor zowel de jeugd als de senioren van onze vereniging maar ook voor onze Gemeente Kerk-Avezaath en de overige Dorpskernen.

Als voorzitter ga ik er vanuit dat 2009 een onvergetelijk jubileumjaar zal worden voor zowel onze jeugd, senioren en leden.

Met dank ook aan onze sponsors!

Voorzitter

G. van Alphen