Teisterbanders kan het nog
Zondag 1 maart 2009 speelde Teisterbanders de thuiswedstrijd tegen de nummer twee van de ranglijst, O.S.C.'45 uit Den Bosch. Voor het eerst sinds 9 november van afgelopen jaar werd er weer eens gewonnen. De 3-0 is een uitstekend resultaat.

Ondanks de lange, gedwongen, winterstop was niet de gehele selectie fit en kon trainer Cees Spek niet over alle spelers geschiken. De bezoekers uit Brabant waren vanaf de aftrap de betere ploeg. Grote kansen leverde dit echter niet op en doelman Erik van der Weerd bleef vrij eenvoudig op de been. De misschien wel beste spits in de vierde klasse, Roy Netten, had een vrije rol maar werd steeds door een andere verdediger goed afgestopt. Na een kwartier spelen onderschepte Jan van Mourik de bal, maar zijn schot werd door de O.S.C.'45 doelman gestopt. Teisterbanders kwam beter in de wedstrijd en speelde wat meer op de helft van de bezoekers. Na ruim een half uur werd de score geopend. Bij een hoekschop van Dennis Jansen, belemmerde Sjoerd Gubbels het zicht van de doelman en Bert-Jan van Veenendaal mikte de bal met de binnenkant van de voet binnen, 1-0.
In de rust moest Spek twee wissels toepassen. Jansen werd vervangen door Peter Rooswinkel en Vincent Steur werd vervangen door Thim Boera Soba. Deze laatste ging op zijn vertrouwde linksback positie spelen en Gubbels schoof door naar de rechter kant. Dit pakte goed uit. Twintig minuten voor tijd speelde Boera Soba Kevin Buijsrogge op tijd aan. De spits controleerde de bal en omdat een verdediger onderuit ging kon hij doorgaan, de doelman omspelen en scoren, 2-0. De bezoekers kregen een halve kans toen een speler Van der Weerd met een lob wilde verrassen, maar de bal ging ver voorlangs. De bezoekers gingen meer risico's nemen en stuurden steeds meer spelers naar voren. Andries van Mourik en Bert-Jan van Veenendaal organiseerden echter goed. De moegestreden Buijsrogge werd vervangen door A1 speler Bart-Jan Zijlstra die zijn competitiedebuut maakte. In de laatste minuut passte Van der Weerd op Zijlstra. De jonge spits controleerde de bal, kapte zijn directe tegenstander uit en kapte ook de doelman uit, 3-0.