Teisterbanders struikelt over hekkensluiter
Zondag 15 maart 2009 speelde thuis tegen Jan van Arckel uit Ammerzonden dat op de laatste plaats van de ranglijst stond. Stond, want Teisterbanders ging met 1-2 onderuit en de bezoekers zijn van de laatste plaats af.

Trainer Cees Spek was duidelijk in zijn oordeel: "Een collectief falen. Dingen die normaal goed gaan, werden vandaag niet goed uitgevoerd. Doordekken, kantelen, passes over een paar meter. Het ging allemaal verkeerd vandaag. Ik vond Jan van Arckel minder dan in de eerste wedstrijd dit seizoen, maar we staan wel met lege handen." Pas na twintig minuten kreeg Teisterbanders een kans, maar Peter Rooswinkel schoot naast. Tegenvaller was het uitvallen van Martijn van Duren. Tony Lahey was zijn vervanger. Net voor het eerste half uur was verstreken, kamen de gasten op voorsprong. Na een verre trap van de doelman, stond het bij Teisterbanders een-tegen-een achterin. Een spits pikte de bal op, leek een ovetreding te maken op Lahey, maar mocht doorgaan en scoren, 0-1. Op slag van rust kwam Sjoerd Gubbels na een hoekschop goed door, maar de doelman redde.
Na rust was Jan van Arckel meteen bij de les en scoorde binnen zes minuten. Bert-Jan van Veenendaal gleed op het middenveld uit. De bal werd opgepikt en de speler kon zo maar oversteken en scoren, 0-2. Spek posteerde Gubbels in de spits naast Jan van Mourik en het was hopen dat de bal een keer goed zou vallen. Na een vrije trap van Van Mourik, kon de doelman de bal met een uiterste krachtsinspanning naast tikken. Twee minuten later verstuurde Andries van Mourik een goede pass, maar Kevin Buijsrogge kreeg de bal niet optimaal mee en schoot over. Na een uur wierp Rooswinkel in en kreeg de bal terug. Hij zette voor, Gubbels kopte door en Dennis Jansen scoorde, 1-2. Met nog een half uur te spelen leek er meer in te zitten, maar ook met Bart-Jan Zijlstra voor Rooswinkel zag Teisterbanders geen kans meer te scoren.