Teisterbanders wint van oude bekende
Zondag 29 maart 2009 trad Teisterbanders aan in Rijswijk tegen S.C.R.. Beide ploegen kennen elkaar door en door en spelen altijd wedstrijden waarin ze elkaar weinig ontlopen. Deze keer won Teisterbanders met 0-2 en nam sportieve revanche voor de 1-2 thuisnederlaag eerder dit seizoen.

Teisterbanders trainer Cees Spek zag twee ploegen die moeite hadden met het veld en de bal in de ploeg houden viel niet mee. Toch was de eerste kans voor de bezoekers. Na een hoekschop van Floor van Gent kopte Bert-Jan van Veenendaal bij de tweede paal in, maar de doelman redde. Amper tien minuten later viel de volgende kans te noteren. Michel Hendrickx, die deze keer op het middenveld was geposteerd, kwam goed door en zette voor. Kevin Buijsrogge stapte over de bal en bij de tweede paal schoot Jan van Mourik in. Opnieuw redde de doelman. Na een half uur nam Van Gent een vrije trap en wederom kopte Van Veenendaal in. Hij vond opnieuw de S.C.R. doelman op zijn weg. Vijf minuten voor rust draaide Harmen van Rinsum de bal uit een vriie trap in en was het weer Van Veenendaal die de bal kopte. De doelman redde opnieuw.

Na rust kwam de thuisclub wat beter uit de kleedkamer. Dat leverde ook twee kansen op, maar doelman Erik van der Weerd redde evenzovele malen goed. Na ruim een uur werd eindelijk de ban gebroken. Vincent Steur kwam goed op en passte op Buijsrogge. De aanvaller zette voor en bij de tweede paal kon Van Mourik de hoek uitzoeken, 0-1. S.C.R. zette druk, maar kwam niet verder dan een kopbal die door Van der Weerd onschadelijk werd gemaakt. Twee minuten voor tijd passte Buijsrogge op Van Mourik die door de laatste man werd gevloerd: strafschop. Van Mourik zag de doelman de juiste hoek kiezen, maar het was toch raak, 0-2. Trainer Spek was vooral tevreden over het feit dat zijn ploeg de gehele wedstrijd de concentratie op kon brengen om de organisatie te handhaven en niet uit positie te gaan lopen. Teisterbanders is door de winst en de andere resultaten gestegen naar de vierde plaats op de ranglijst.