E1 haalt in
Dinsdag 31 maart 2009 stond er ook voor de E1 een inhaalwedstrijd op het programma. Tegenstander was L.R.C. E1 uit Leerdam. Op de ranglijst stonden de ploegen naast elkaar en het werd een spannende wedstrijd.

In de eerste helft was Teisterbanders het meest in de aanval, maar de beste kansen waren voor de bezoekers uit Leerdam. Trainer Marcel Helderton ziet zijn aanvallers op de helft van de tegenstander lopen. De Teisterbanders doelman verrichtte enkele prima reddingen in 1-tegen-1 situaties.

Na de 0-1 van L.R.C, maakte Teisterbanders nog voor rust de gelijkmaker.

De A1 speelde gisteren al en verloor. Of de trainers Piet van den Heuvel (links) en Mies van Valburg spelers stonden te scouten voor de A1 is niet bekend.

In de tweede helft hadden beide ploegen de wedstrijd in hun voordeel kunnen beslissen. Teisterbanders was nog het dichtst bij een treffer, maar de goede L.R.C. doelman was attent en stopte de bal net voor de doellijn. Eindstand derhalve 1-1.