Teisterbanders dwingt niets af en verliest
Zondag 5 april 2009 speelde Teisterbanders in Geldermalsen tegen G.V.V.. In het strafschopgebied van de tegenstander werd niets afgedwongen en in het eigen strafschopgebied was Teisterbanders geen heer en meester en dat leidde tot een 3-0 nederlaag.

Teisterbanders had met winst de rest van het seizoen lekker uit kunnen spelen, maar moet nu voor de zekerheid nog een keer winnen. Niets in de voorbreiding en warming-up duidde er op dat een wedstrijd zou volgen die ver onder de maat was. Teisterbander speelde slordig. Er zal te weinig beweging in de ploeg, zodat het afspelen van de bal moeizaam verliep. Omdat ook rugdekking vaak ontbrak, ging er veel fout. Na een half uur werd Martijn van Duren de bal afhandig gemaakt door de rechtsbuiten van G.V.V. en er volgde een voorzet. Andries van Mourik, Vincent Steur en doelman Erik van der Weerd kwamen naar de bal, maar raakten deze niet. De spits van de thuisclub wel, 1-0. Vijf minuten later was het weer raak. Bij een dieptepass taste Tony Lahey mis en leek een verdwaalde bal voorlangs te gaan. Voorbij de tweede paal stond echter nog een speler en die schoof de bal in, 2-0.
Met na rust Dennis Jansen voor Michel Hendrickx, was het snel weer raak voor de thuisclub. Na een inworp glipte een speler tussen drie man door en zette voor. Een speler liet de bal passeren, een ander kapte zijn man uit en speelde de eerste speler weer aan. Die mikte de bal in de beneden hoek, 3-0. Met Bart-Jan Zijlstra en Sjoerd Gubbels voor Floor van Gent en Andries van Mourik probeerde trainer Cees Spek nog wat af te dwingen. In de laatste twee minuten leverde dat twee kansen op. Zijlstra speelde Harmen van Rinsum aan, maar deze stuitte op de doelman. Van Rinsum zette een minuut later voor en een schot van Van Duren werd door de doelman onschadelijk gemaakt. Hiermee was G.V.V. de eerste tegenstander waarvan Teisterbanders deze competitie niet minstens één keer wist te winnen.