E4: drie op een rij
Zaterdag 11 april behaalde de E4 tegen G.J.S. de derde overwinning op rij. In de najaarscompetitie kwam de E4 er niet aan te pas en ook in het begin van de voorjaarscompetitie lukte het niet om punten te pakken. Maar nu raken de spelers echt in vorm. De 6 – 5 winst tegen G.J.S. kwam spectaculair tot stand. Teisterbanders kwam op een 0 – 3 achterstand doordat de tegenstander net iets feller op de bal was. Toch kwamen we gedurende de eerste helft steeds beter in ons spel en kon Evita na een sublieme pass van Twan het eerste doelpunt aantekenen. Een volgende aanval die begon bij Richard en waarbij Chiel een prachtige aktie maakte, ronde Evita vervolgens met een tweede doelpunt af. In de tweede helft knalde Thom na een solo het derde doelpunt binnen. Even leek G.J.S. de wedstrijd naar zich toe te trekken, maar Jesse hielt samen met Noah achterin de zaak goed op slot. Na het derde doelpunt van Evita mocht Demi met een hard schot haar eerste competitiedoelpunt bij de Teisterbanders vieren. Aan het einde van de wedstrijd ontstonden voor de goal van keeper Daan nog enkele benauwde momenten, maar Daan voorkwam een gelijkspel door enkele goede reddingen.