Teisterbanders met lege handen
Zondag 26 april 2009 speelde Teisterbanders voor de tweede keer dit seizoen tegen Maliskamp. Dit keer bleef Teisterbanders na de 0-1 in Kerk-Avezaath ook in Maliskamp met lege handen achter, 2-1. Hiermee is Maliskamp de enige tegenstander waarvan dit seizoen geen enkel punt werd gepakt.

Teisterbanders wist dat het een ploeg tegenover zich zou krijgen die nog vocht voor de punten. Met een goede spelmaker en twee snelle spitsen wacht Maliskamp graag af om er dan snel uit te komen. De organisatie van de bezoekers stond goed en er werd weinig weggegeven. Teisterbanders kreeg zelf ook weinig echte kansen. Dennis Jansen schoot als eerste op het doel, maar dit was zonder veel gevaar. Net voordat het eerste half uur was verstreken, probeerde Bert-Jan van Veenendaal het met een lob maar de doelman redde. Teisterbanders speelde herhaaldelijk spits Jan van Mourik in, maar door gebrek aan beweging van de medespelers leverde dit geen voortzetting met perspectief op. Op slag van rust kon de laatste man van Maliskamp tot twee keer toe een 1-2 aangaan en schieten op doel. Doelman Erik van der Weerd stopte de bal, maar deze rolde het strafschopgebied weer in en de spits sloeg toe, 1-0.
Met na rust Floor van Gent in de ploeg voor Tony Lahey, kwam Teisterbanders op gelijke hoogte. Bij een hoekschop was er beweging bij de eerste paal en kopte Sjoerd Gubbels bij de tweede paal raak, 1-1. Teisterbanders was kennelijk in de wolken van deze treffer, want de 2-1 viel vanaf de aftrap. De bal werd diep gespeeld en de linksbuiten zette voor. De verdedigers en doelman Van der Weerd grepen niet in en de spits profiteerde. Er kwamen wel kansen op de gelijkmaker. Harmen van Rinsum bediende Michel Hendrickx. Deze schoot goed in, maar de doelman redde. Na ruim een uur leek het doek voor Teisterbanders te vallen. Een speler van de thuisclub viel over een uitgestoken been en de bal ging op de stip. De gevloerde speler nam zelf plaats achter de bal en trof de buitenkant van de paal. Teisterbanders was hierna nog enkele malen dichtbij een doelpunt. Van Rinsum probeerde het met een geplaatste bal, maar via de doelman ging de bal over. Met Bart-Jan Zijlstra voor Hendrickx in de ploeg zorgde Zijlstra meteen voor gevaar. Hij probeerde het met een lob en de doelman redde met de vingertoppen en de lat. Twee minuten voor tijd nam Van Rinsum een vrije trap en de voor Jansen ingevallen Jos van de Kop miste de rust om het beheerst af te maken en Teisterbanders bleef met lege handen achter.