Teisterbanders sluit goed af
Zondag 3 mei 2009 speelde Teisterbanders de laatste competitiewedstrijd. Tegenstander was D.S.C uit Kerkdriel dat zich vorige week plaatste voor de nacompetitie. De ploeg van trainer Cees Spek won met 1-0 en eindigde als beste Betuwse ploeg op de ranglijst op de vijfde plaats. Voorwaar een uitstekende prestatie als debutant in de vierde klasse.

Het was afwachten hoe D.S.C. de wedstrijd zou benaderen. Zouden er spelers gespaard worden of zou de ploeg proberen de goede reeks voort te zetten? Helemaal compleet was D.S.C. niet, maar er stond nog altijd een goede ploeg binnen de lijnen. Teisterbanders kon nog steeds geen beroep doen op Kevin Buijsrogge (met wie het overigens de goede kant op gaat), maar begon goed. Jan van Mourik nam een afgeslagen bal al in de eerste minuut op de schoen en via de doelman en de paal verdween de bal naast het doel. Een minuut later pikte Harmen van Rinsum eveneens een afgeslagen bal op. Hij legde een tegenstander in de luren en mikte de bal in de korte hoek, 1-0. De bezoekers gaven nu gas en dwongen diverse kansen af. Het was een enkele uitstekende reddingen van doelman Erik van der Weerd te danken dat D.S.C. niet tot scoren kwam. Na een half uur kwam Teisterbanders weer eens in de buurt van het doel van de bezoekers. Martijn van Duren speelde in op Michel Hendrickx die kaatste met Tony Lahey. Zijn voorzet nam Bert-Jan van Veenendaal meteen op de schoen en de bal ging net naast. Enkele minuten later kopte Van Mourik na een corner van Thim Boera Soba net naast het doel.
Met na rust Dennis Jansen en Floor van Gent in de ploeg voor Lahey en Vincent Steur kwam de thuisclub weer wat beter in de wedstrijd. Van Mourik kwam al meteen voor de doelman, maar kreeg de bal niet onder controle. Hendrickx miste ook. Van Rinsum zag diverse spelers op de grond liggen en tilde de bal omhoog. Deze ging net over het doel. Na een voorzet van Jansen mikte Hendrickx niet goed genoeg. D.S.C. was gevaarlijk uit een vrije trap en Van der Weerd voorkwam een treffer. Hierna kwamen Van Mourik en Hendrickx alleen voor de doelman, maar deze bleef de situaties steeds meester. De voor Hendrickx ingevallen Bart-Jan Zijlstra kon nog alleen op de doelman afgaan, maar ook hij scoorde niet.