Teisterbanders naar laatste plaats
Zondag 27 september 2009 heeft Teisterbanders met 0-0 gelijk gespeeld bij S.C.R. in Rijswijk. Het punt erbij kon niet voorkomen dat Teisterbanders mede door de resultaten van de andere clubs naar de laatste plaats is afgegleden.

Trainer Cees Spek moest wegens enkele blessures wat omzettingen doen, maar Teisterbanders kwam goed voor de dag. Vergeleken bij vorige week stond er een beter Teisterbanders binnen de lijnen. De bezoekers hadden het meeste balbezit, maar rond het strafschopgebied van S.C.R. stokte het een beetje. Na een kwartier kwam Andries van Mourik goed op en kaatste met Bart-Jan Zijlstra. Van Mourik probeerde het met een geplaatste bal, maar de knikker verdween over de doelman net naast het doel. Enkele minuten later soleerde Luuk van Aanholt langs drie man en begon toen te twijfelen. Zelf wat ondernemen of Kevin Buijsrogge aanspelen. Hij koos voor het laatste, maar Buijsrogge was uit positie en mikte naast. 
Na een uur verving Jos van de Kop Dennis Jansen om te pogen wat meer druk naar voren te zetten. Na opbouw via Andries van Mourik, Bert-Jan van Veenendaal en Zijlstra, was Buijsrogge het laatste station. De aanvaller had echter te veel tijd nodig en schoot over. Cees Arisse verving het laatste kwartier Van Aanholt. Vijf minuten voor tijd kreeg Van Veenendaal zijn tweede gele kaart van de middag voorgehouden en Teisterbanders moest met tien man verder. Pas nu zorgde S.C.R. voor het eerste gevaar, maar doelman Erik van der Weerd was attent bij een afstandsschot en redde goed.