Teisterbanders weer met lege handen
Zondag 18 oktober 2009 ontving Teisterbanders Buren dat dit seizoen een van de kanshebbers is op de titel. Teisterbanders speelde een goede eerste helft en stond bij rust met 1-0 voor. Na een dubieuze strafschop voor de bezoekers, was Teisterbanders aangeslagen en won Buren met 1-3.

Buren heeft een fysiek sterke ploeg, maar Teisterbanders wist de eerste helft de gasten aardig aan banden te leggen. Zonder zelf veel weg te geven, kreeg Teisterbanders na ruim twintig minuten de eerste grote kans en het was meteen raak. Harmen van Rinsum speelde in op Jos van de Kop en kreeg de bal terug. Van Rinsum maakte het vervolgens goed af, 1-0. Binnen vijf minuten kreeg Teisterbanders een grote kans op de 2-0. Van de Kop glipte langs zijn tegenstander, maar de doelman blokkeerde de bal. Vlak voor rust kreeg Buren de eerste hoekschop, maar doelman Erik van der Weerd bleef de situatie meester.
Na rust viel al snel de gelijkmaker. Een Buren speler die een niet geheel goed werkend evenwichts orgaan leek te hebben, werd door Martijn van Duren op een reglementaire wijze afgestopt en liet zich met een schreeuw vallen. De warrig leidende scheidsrechter wees naar de stip: 1-1. Na ruim twintig minuten probeerde Teisterbanders van achteren uit op te bouwen en werd er een overtreding gemaakt op Van Duren. De scheidsrechter floot niet, Buren speelde verder en scoorde, 1-2. Teisterbanders was vervolgens te veel met andere dingen bezig dan met voetballen en kon geen vuist meer maken. Met Cees Arisse en Michel Hendrickx voor Luuk van Aanholt en Jos van de Kop, probeerde trainer Cees Spek het tij te keren. Nadat Van der Weerd een goede redding in huis had, kreeg Teisterbanders een goede kans op de gelijkmaker. Bert-Jan van Veenendaal bereikte Dennis Jansen, maar de aanvaller zijn inzet werd geblokt. Aan de andere kant was het wel raak toen een middenvelder zo maar door kon lopen en met een lob scoorde, 1-3.