Teisterbanders wint oefenwedstrijd
Dinsdag 27 oktober 2009 speelde Teisterbanders een oefenwedstrijd tegen Rhelico in Rumpt. De wedstrijd was vooral bedoeld om spelers die wat minder speelminuten krijgen in de competitie, te laten spelen. Na een 1-1 ruststand, won Teisterbanders met 1-4.

Startopstelling: Arjan van der Heijden, Vincent Steur, Sjoerd Gubbels, Martijn van Duren, Cees Arisse, Dennis Jansen, Bert-Jan van Veenendaal, Floor van Gent, Harmen van Rinsum, Michel Hendrickx en Jos van de Kop.

Na acht minuten scoorde Hendrickx met het hoofd uit een voorzet van Van Rinsum die op rechts zijn directe tegenstander goed uitkapte. Daarna nog twee 100% kansen. Van de Kop ging alleen op de keeper af en hij wilde de bal langs de keeper schuiven. De doelman blokte de bal. Jansen keeg een steekbal van Van Rinsum en kon nog net de keeper omspelen. Hij wilde de bal het lege doel inschuiven, maar deed dat net aan de verkeerde kant van de paal. De 1-1 kwam tot stand omdat Teisterbanders achterin voor de spits wilde komen om de bal te onderscheppen. Gubbels gleed hierbij uit en de spits kon de bal terug leggen: doelpunt. Helaas viel Van de Kop met een blessure uit.

In de tweede helft kwam Peter Rooswinkel in de ploeg voor Van Veenendaal en Jan van Mourik verving Van de Kop. Binnen circa een kwartier dad het team een echte  hattrick op hun naam staan. Drie doelpunten achter elkaar zonder tegentreffer in één helft. In de 55e minuut een onderschepping van Van Rinsum met direct de voorzet op Van Mourik die voor de keeper kwam en binnen tikte, 1-2. In de 57e minuut een voorzet vanaf links, wat gerommel in de zestien en Van Mourik pikte de afvallende bal op en scoorde, 1-3. Na een uur de mooiste goal van de avond. Een goede onderschepping van Arisse en meteen een pass naar Rooswinkel. Die speelde direct door naar Van Rinsum die de bal om de laatste man krult op Van Mourk schoof de bal onder de keeper door, 1-4. Hierna kwam André Mijdam in de ploeg voor Van Duren. Rhelico zette nog wel even aan maar geloofde er zelf niet meer in. Echt uitgespeelde kansen werden Rhelico niet geboden en mochten ze een keer van afstand schieten of voorzetten geven dan, bood Arjan uitkomst. De laatste twintig minuten verving Erik van der Weerd Hendrickx in de spits.