Teisterbanders pakt broodnodige punten
Zondag 1 november 2009 speelde Teisterbanders een uitwedstrijd tegen O.S.C.'45 in Den Bosch. Een tegenstander waarvan vorige seizoen zes punten werden gepakt en op de ranglijst een plaatsje boven Teisterbanders stond. Na een 0-2 ruststand won Teisterbanders met 0-3. Drie belangrijke punten.

Nadat Teisterbanders de afgelopen week twee wedstrijden had gespeeld waarin vertrouwen was opgedaan, was het zaak de gemaakte afspraken ook uit te voeren binnen de lijnen. In Den Bosch trof de ploeg van trainer Cees Spek een ploeg die ten opzichte van vorig seizoen een jasje had uitgedaan, maar dat betekende niet dat het een eenvoudige middag zou gaan worden. Teisterbanders kent ook een moeilijke eerste seizoenshelft en moet iedere wedstrijd vol aan de bak.
In de eerste helft was het initiatief voor de bezoekers en na een kwartier viel de eerste kans te noteren. Dennis Jansen zette Harmen van Rinsum alleen voor de doelman, maar die redde. Vijf minuten later stuitte Jansen zelf op de keeper. Van Rinsum kreeg de volgende kans. Een bal die net buiten het strafschopgebied viel, werd door hem gecontroleerd en goed ingeschoten. De bal ging net naast. Bij de volgende aanval was het wel raak. Jan van Mourik stuurde Jansen weg en die bereikte Michel Hendrickx. De aanvaller lobde de bal bekeken over  de doelman, 0-1. Drie minuten later sloeg Teisterbanders wederom toe. O.S.C.'45 was al een paar keer goed weggekomen bij terugspeelballen en Jan van Mourik joeg de doelman op. Deze verdedigde verkeerd uit en Van Rinsum schoof de bal in het doel, 0-2.
Met na rust Kevin Buijsrogge voor de aangeslagen Floor van Gent, schoof Hendrickx een linie terug. Van Rinsum stond aan de basis van de volgende kans. Hij passte op Buijsrogge die uithaalde. Via de doelman ging de bal omhoog en Buijsrogge kopte in tweede instantie naast. De volgende vijfentwintig minuten kwam de thuisclub beter in de wedstrijd, maar Teisterbanders gaf geen kansen weg. De bezoekers sloeg wel hard toe. Na een corner van Jansen kopte Sjoerd Gubbels tegen de lat en de bal werd in tweede instantie door Hendrickx ingeschoten, 0-3. Peter Rooswinkel verving hierna Vincent Steur. In de slotminuut was de thuisclub dichtbij een treffer. Na een voorzet vanaf de linker flank, werd de bal bij de eerste paal tegen de kruising geschoten.